• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    Musim rict, ze me trapi jedna vec, vzdycky si vysnim, ze si najdu nejakou dobrou zbran, kterou pojedu a nakonec skoncim s great clubem. Ted jsem si nasel(ds1) , ze mace je super zbran, tak jsem to s ni rozjel, pak padnul great club a mace je takova nudna (takovy placatko, narozdil od ty klady)... To samy se mi stalo v ds3.
    Asi to nepotrebuju resit, jenom jsem si povzdechnul :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: rano bude mudrejsie vecera ale drzim palce nech to este das dnes lepsie budes spat iste potom :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    To je hnus velebnosti! :/
    Huraaa nasiel som cestu do Forbidden Forrest! :D
    MISEC
    MISEC --- ---
    Tesim tesim :) ja sa teda este chvilku budem tunit up tam kde som ... aj ked ten elektrika boss ma skrie ze som ho nechal za sebou...
    MISEC
    MISEC --- ---
    Aaaaach to ani pavukov nemusim :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: co Ta priviedlo k rezignacii ktory boss fight?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NucleusCoop 2P Splitscreen Sesh 8/30/20 (Dark Souls)
    https://youtu.be/d1J64C1kzD4
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nevim, do jaky miry je to znama (a smysluplna vec), ale prave jsem zjistil, ze Dark Souls 1 PtD se da hrat pres Nucleus Co-Op na splitscreenu. V kazdym pripade to musim s juniorem aspon vyzkouset :)

Nucleus Co-Op | Split screen multiplayer for any game.
    https://nucleus-coop.github.io/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Posouvam to na nejakej den v týdnu. Lehce se mi změnily plány. Pošlu echo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja budu dneska az tak lehce po 19. V 18 to nedavam...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj taky jsem ten krb posledne hledal hodinu
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak domaci ukol jsem si splnil a voda vypustena. Sel jsem to asi 10x..... ja furt nemohl najit toho pandulaka na strese. Vedel jsem kde to priblizne je, ale dobry, voda vypustena :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj počítám s tím do desiti
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA:
    TERZ:

dame dneska kolem 20 ??? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MISEC: fear the old blood!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    hádám, že tím "pravá legrace v Anor Londo teprve začne" jste mysleli tuhle rozvernou dvojku komiků ve stylu Lauer a Hardy...

MISEC
    MISEC --- ---
    No "tesim" sa na nich tiez velmi ...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: ojoj, na platinu! Tak takový ambice nemám :´-( hlavně z časových důvodů, tak to teda klobouk dolů !
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: neni to srabarna byt trochu prelevelovana, ta hra to umoznuje, tak proc to nevyuzit. A u her se ma clovek bavit, ne byt 5 dni frustrovanej u jednoho bosse :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    Amelia to ma za sebou, jupiiiiiii :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam