• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj taky jsem ten krb posledne hledal hodinu
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak domaci ukol jsem si splnil a voda vypustena. Sel jsem to asi 10x..... ja furt nemohl najit toho pandulaka na strese. Vedel jsem kde to priblizne je, ale dobry, voda vypustena :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj počítám s tím do desiti
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA:
    TERZ:

dame dneska kolem 20 ??? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MISEC: fear the old blood!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    hádám, že tím "pravá legrace v Anor Londo teprve začne" jste mysleli tuhle rozvernou dvojku komiků ve stylu Lauer a Hardy...

MISEC
    MISEC --- ---
    No "tesim" sa na nich tiez velmi ...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: ojoj, na platinu! Tak takový ambice nemám :´-( hlavně z časových důvodů, tak to teda klobouk dolů !
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: neni to srabarna byt trochu prelevelovana, ta hra to umoznuje, tak proc to nevyuzit. A u her se ma clovek bavit, ne byt 5 dni frustrovanej u jednoho bosse :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    Amelia to ma za sebou, jupiiiiiii :).
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: No ale jestli to chapu spravne, tak ty hrajes BB. To zas musim obdivovat ja, protoze neumim rollovat a kde to jen jde, pouzivam stit a jediny parry, co jsem kdy pouzil, bylo na Pursuera v DS II.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RIVEEK: btw - pozorný divák, si všimne rozdílu v počtu estusek - jsem se totiž vracel zabít ještě toho druhý lučina, měl tam nějaký loot, ale byla to jen soul of hero :-(
    MISEC
    MISEC --- ---
    Witchka padla na prvy pokus, super easy. Bloodlust beast padol tiez, par krat som zabudol pouzit protijed tak som si to pre uspech viackrat zopakoval. Amelia stale caka kedy nadide jej cas ...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: joooo tak to je krasna prace ovsem
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: JOPS:
    tak to je v tipný - poprvé jsem se nechal sestřelit z plošinky na sloupu v prostřed cesty, ale napodruhý jsem to dal :-) Ale abych si zas tak nefandil - přeci jen jsem hrál trojku a půlku dvojky, tak se teď ten první přechod jedničky asi nedá brát úplně jako čistá ztráta panictví...
    Bohužel jsem to radši nenatočil, jak jsem byl nervní - jste mě strašně vystrašili a se skoro celou lahví bílýho v žíle jsem nečekal žádný velký úspěchy - ale mám foto jako důkaz místo slipů a jistoty desetinásobku :-)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Terz ~ Naga ~ Marvelous Chester ~ Jops

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: HO-VA-DO!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TERZ: Vidím, že máš výdrž. V tom případě D2 LoD Etheral Holy Grail! :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: tak to jsem klidnej, že to ještě přijde. Někdo mi říkal, že lučinové ve trojce jsou jen slabým odvarem těch z jedničky, au.
    JOPS: na streamování na Twitchi mám nedostatečný upload na lince, sice to mám propojený a rozchozený, ale s 4-5 mega/s UL to není moc koukatelný - ale můžu to nahrát a plácnou na YT. A na první pokus to určitě nedám, po zkušenostech, jak jsem furt padal v Sens Fortressu, naopak si myslím, že to bude hodně monotematické, něco na téma : pád, respawn, pád, respawn... Uvidíme
    TERZ
    TERZ --- ---
    Čekal jsem fanfáry, čekal jsem že se mi otočí život o 180°, že budu znát všechna tajemství vesmíru ale jsem z toho spíš smutnej a netrpělivě čekám na další nálož. Tak se tu aspoň pochlubím když už jsem tomu obětoval 5 let.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam