Preliezal som vcera a este aj dnes budem Forbiden Forrest, jaskyna s poison vodou a larvami/hadmi max otrava, dal som si max poisin resist veci (white church set) aj tak poison letel hore ako divy po chvilke, minul som tam 10 protijedov, ani na beat bossa som tolko nepotreboval. Nejako som to dal so skripanim zubov. Zaujimave bolo ako som si odomkol skratku cez dva rebriky, mal som pocit ze splham do neba a vyliezol som v central yharnam. Kazdopadne do tej jaskyne sa uz neplanujem vratit ale to splhanie po rebriku kde su kostry naokolo bolo atmosfericke.
Investoval som do Ludwig's Holy Blade, fajn mecik ale kym ho neupgradnem na 6+ ako mam hunters axe tak to nema vyznam pre mna.
Sokujuce zistenie som spravil, zatial co silver bullets mam plnu prdel, kiez by radsej bossovia mali hehe. Asi to bude tym ze velmi nepouzival bambitku, iba na bossov, tak vialov/piticiek som zistil ze mam 20 pri sebe a odlozenu len jednu flasticku v bedni. Nejako som si ten napoj oblubil a hrknem do seba vzdy ked zivot je nie plny, asi by som to mal menej chlastat alebo si nejake zasoby spravit, ale kde vziat a nekradnut/nezabijat? :)