• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak to byl velmi lichy pocit hehe
    amygdala je jen optional side boss.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Bud rada ak nie, aspon si dlhsie uzijes hru :).
    MISEC
    MISEC --- ---
    Ano tie percenata nie su smerodajne, to je len na kolko mas skompletizovane pohare/achievmenty.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Tak to som stale este na zaciatky hry.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Puvodne ano, ale myslim ze v bloodmoon fazi uz jsou vsude no matter what.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Na videnie tych amygdal musis mat insight na istej urovni ak sa nemylim?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    joo bloody crow of cainhurst. moc prijemny chlapik.

no jo vlastne, na zamek byste se jeste meli jet podivat.

no dlc, dlc, na nekterych lokacich je od urcite faze ke spatreni amygdaly jak lezou po budovach a nektere vas chteji chnapnout. a jedna vas takle chyti a odnese do dlc.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    cas na dlc
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: beries to nejako hopom :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    Ja sa prebijam cez forbiden forrest, pokial boli humanoidni enemaci ok, aj ked kidnapper je mozno nieco ine ako humanoid :) dost nehumanne ma tlcie tym vrecom ak si nedam pozor. Ale tie vselijake havede variacie na hadov sa mi nepacia, chlapik co ma hadov miesto hlavy, male klbko hadov, velke klbko hadov co pluje na dialku poison.
    Nechal som sa naverbovat do nejake league dostal som runu a mam zabit nejakych verminov, hmm uvidime co to bude, snad to nebude robota zadarmo :).
    Tesim sa z kazdeho (prveho) shard chunku - bude upgrade zbrane casom, dufam ze uz coskoro a mozno este viac z kazdej odomknutej skratky a zazatej lampicky na waypointe.
    Snad sa v tom lese nestratim, najdem cestu von zdarne a rozhodim sandal lokalnemu bossovi.
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: lebo si sa tam prebojovala :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: štěstí přeje připraveným :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: mmm frenzy mmm, blizis se k vylepšení zbrane na +10, cgs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: já se regnul na betu a zjistil, že se týká jen konzolí, ale možná jsem nakonec radši, že to dostanu už dopečený :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jsem za mága před koncem hry, už zbývá jen Izalith a Nito...docela fajn run az na Dukes Archives a Seatha...to není moc dělány pro mágy, ale farmeni a následně Gargoyle lightning halberd +5 me tím protáhl....ale asi zas odlozim protože Izalith me ultra nebaví....

Doufám ze mi přijde zkušebka na ten Elden ring
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nabehnu s bleskem na sekacku mezi nozicky napravo a za pul minuty je hotovo. Al3 reborn je podelavac, ve speedrunech zlobil pravidelně
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAHINO: ja se trapil vic s gaelem, ale kdyz jsem to prochazel podruhe, byly horsi fride s tim typek co me mlatil zachodem plnym lavy nebo co to bylo..
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    LAZARIUS: Siel si Ringed City ako prve DLC pred obrazom? Inak Nameless a Friede mi zabrali viac casu ako vsetci ostatni bossovia dokopy, tfuj :D Vidim meno Friede a stavaju sa mi chlpy na rukach.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    LAHINO: to mi připomíná, že mám v DS3 sellsword twinblade kombajn, kterej ještě nemá Namless Kinga, Friedu a v Ringed City je u Demon Prince
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Kua, hravam teraz D2:Resuerrected, ale po tom, co som tu docital Vase komenty (+200 nice), som dostal strasnu chut na DS3, Gael caka, Diablo musi dockat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam