• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    MISEC
    MISEC --- ---
    Ja sa prebijam cez forbiden forrest, pokial boli humanoidni enemaci ok, aj ked kidnapper je mozno nieco ine ako humanoid :) dost nehumanne ma tlcie tym vrecom ak si nedam pozor. Ale tie vselijake havede variacie na hadov sa mi nepacia, chlapik co ma hadov miesto hlavy, male klbko hadov, velke klbko hadov co pluje na dialku poison.
    Nechal som sa naverbovat do nejake league dostal som runu a mam zabit nejakych verminov, hmm uvidime co to bude, snad to nebude robota zadarmo :).
    Tesim sa z kazdeho (prveho) shard chunku - bude upgrade zbrane casom, dufam ze uz coskoro a mozno este viac z kazdej odomknutej skratky a zazatej lampicky na waypointe.
    Snad sa v tom lese nestratim, najdem cestu von zdarne a rozhodim sandal lokalnemu bossovi.
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: lebo si sa tam prebojovala :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: štěstí přeje připraveným :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: mmm frenzy mmm, blizis se k vylepšení zbrane na +10, cgs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: já se regnul na betu a zjistil, že se týká jen konzolí, ale možná jsem nakonec radši, že to dostanu už dopečený :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jsem za mága před koncem hry, už zbývá jen Izalith a Nito...docela fajn run az na Dukes Archives a Seatha...to není moc dělány pro mágy, ale farmeni a následně Gargoyle lightning halberd +5 me tím protáhl....ale asi zas odlozim protože Izalith me ultra nebaví....

Doufám ze mi přijde zkušebka na ten Elden ring
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nabehnu s bleskem na sekacku mezi nozicky napravo a za pul minuty je hotovo. Al3 reborn je podelavac, ve speedrunech zlobil pravidelně
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAHINO: ja se trapil vic s gaelem, ale kdyz jsem to prochazel podruhe, byly horsi fride s tim typek co me mlatil zachodem plnym lavy nebo co to bylo..
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    LAZARIUS: Siel si Ringed City ako prve DLC pred obrazom? Inak Nameless a Friede mi zabrali viac casu ako vsetci ostatni bossovia dokopy, tfuj :D Vidim meno Friede a stavaju sa mi chlpy na rukach.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    LAHINO: to mi připomíná, že mám v DS3 sellsword twinblade kombajn, kterej ještě nemá Namless Kinga, Friedu a v Ringed City je u Demon Prince
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Kua, hravam teraz D2:Resuerrected, ale po tom, co som tu docital Vase komenty (+200 nice), som dostal strasnu chut na DS3, Gael caka, Diablo musi dockat...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    MISEC: Ja som Vialky farmil najcastejsie na dvoch troloch dolu schodami pri prvej lampe v Yharname. Su easy, na vyssich leveloch ich zabijes rychlo a este som si tam trenoval parry (ktore mi aj tak neslo).
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: Vidim, ze Fashion Souls idete v plnej parade :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: jo, to je dobrej mazlik, tam je zaklad vymlatit vrsek a pak hura na nej :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: parada! Ty to s tymi bosmi velkymi ala Amelia vies :). Co je to za hru sa tiez pytam, dam dole 5x za sebou bez problemov kidnappera nna tom istom mieste ako explorujem a mriem vzdy kusok dalej a zrovna ked mam 30k echoes pri sebe ze ved brankacka to davam lavou zadnou, resp s hunters axe, tak ma da dolu ako maleho chlapca a len cumim na obrazovku ze WTF? Samozrejme pri ceste vziat si naspat co bolo moje ma killne nejaky total looser enemy a mam po blood echoes, hmm.
    MISEC
    MISEC --- ---
    Preliezal som vcera a este aj dnes budem Forbiden Forrest, jaskyna s poison vodou a larvami/hadmi max otrava, dal som si max poisin resist veci (white church set) aj tak poison letel hore ako divy po chvilke, minul som tam 10 protijedov, ani na beat bossa som tolko nepotreboval. Nejako som to dal so skripanim zubov. Zaujimave bolo ako som si odomkol skratku cez dva rebriky, mal som pocit ze splham do neba a vyliezol som v central yharnam. Kazdopadne do tej jaskyne sa uz neplanujem vratit ale to splhanie po rebriku kde su kostry naokolo bolo atmosfericke.
    Investoval som do Ludwig's Holy Blade, fajn mecik ale kym ho neupgradnem na 6+ ako mam hunters axe tak to nema vyznam pre mna.
    Sokujuce zistenie som spravil, zatial co silver bullets mam plnu prdel, kiez by radsej bossovia mali hehe. Asi to bude tym ze velmi nepouzival bambitku, iba na bossov, tak vialov/piticiek som zistil ze mam 20 pri sebe a odlozenu len jednu flasticku v bedni. Nejako som si ten napoj oblubil a hrknem do seba vzdy ked zivot je nie plny, asi by som to mal menej chlastat alebo si nejake zasoby spravit, ale kde vziat a nekradnut/nezabijat? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Já při kazdym průchodu přes Painted World

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: já si vždycky řeknu, že to zkusim s párátkem v trenkách, a skončim jako obvykle s obouručákem v plechový konzervě, takže rozumim :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Musim rict, ze me trapi jedna vec, vzdycky si vysnim, ze si najdu nejakou dobrou zbran, kterou pojedu a nakonec skoncim s great clubem. Ted jsem si nasel(ds1) , ze mace je super zbran, tak jsem to s ni rozjel, pak padnul great club a mace je takova nudna (takovy placatko, narozdil od ty klady)... To samy se mi stalo v ds3.
    Asi to nepotrebuju resit, jenom jsem si povzdechnul :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: rano bude mudrejsie vecera ale drzim palce nech to este das dnes lepsie budes spat iste potom :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam