• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FRIZER: no doprdele !
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Právě jsem přišel z promítání THE LAST DUEL od Ridleyho Scotta. Praise the Sun!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Per to do ní.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: Ah kurva... Třicet kousků?... Fuck, jako mám je, ale co se dá dělat...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: (Chvalte Terze, hallejujah)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Pavoucice musí mít nakrmená +30 humanitou
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dotaz k dark souls :) co jsem musel mít, abych prošel dveřmi k Solairovi co jsou za tím ohnivým démonem, zkrátka k Bed of Chaos... Mi nejdou otevřít :) a obíhat to nechci :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    damáž
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale k tomu prispevku nize, ted u NITA bych ocenil o trochu vic zdravi, to zase jo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ze zacatku je fajn si to davat do zdravi, aby clovek chvili vydrzel. Ale pak az si das hru znova, uplne od zacatku. Tak uz tu tvorbu postavy budes delat jinak. Budes to cpat do staminy, do sily, do zdravi hodis obcas, protoze ty potrebujes poradnej damage. K cemu je cloveku bambilion zdravi, kdyz pak v boji bosse lehtas paratkem. Ja radeji preferuji poradnou damage nez mit listu zdravi z leveho horniho rohu do praveho horniho rohu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw Retro Nation má novej fajn uvolnenej rozhovor s PJ Strnadem o Last Oricru, ceske soulsovce, hrách a vůbec.

Spotify
    https://open.spotify.com/episode/0APyHZ4FhfzMa90fHtkz2u?si=nAWk2uasTTa4Wk2y4Y3qTQ&context=spotify%3Acollection%3Apodcasts%3Aepisodes
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: v lese je hezky... ale zima
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: když už jsme u těch jeskyňářů, tak je právě sleva k 25. výročí Tomb Raidera... a obzvlášť v Rise of the TR je to protahování se úzkejma skulinama docela sexy :)
    Tomb Raider 25th Anniversary Sale
    https://store.steampowered.com/sale/TombRaider25
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: hele ruda je kral, celkem s prehledem nasel v undead settlement dalsi ohen (probehnul doprava a pak dolu pres krysy k ohni)...
    Kdyz si vzpomenu jak jsem tam vsude chcipal (ale sazka na str zbran bez stitu je trosku hardmod), tak on to jede uplne napohodu...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Dej si tohle...

The Nutty Putty Caves | A Short Documentary | Fascinating Horror
    https://www.youtube.com/watch?v=jWwPg8ruxfI
    JOPS
    JOPS --- ---
    zasekl jsem se u NITA a bezsupinateho draka...

Setha jsem mel rozjeteho celkem slusne, akorat k me smule jsem probehl skeble (abych mel dostatek kouzel) a oni ty skeble prisly za mnou k bossovi. Mel jsem z toho takove trochu mrzenicko no :))) Sethovi chybelo malinko, ale tim mecikem, co jsem mel, to fakt moc neslo a kouzla uz jsem zadna nemel. A pak spustil svoji Cursed show, a ja se tam nekde sprajcnul a chcipl potupne :)

A NITO, to je zmrd. Nito jako takovej je pohoda, udelal jsem si i DIVINE zbran. Ale doprdele, s tema mejma statistikama, co mam v sile a v obratnosti, tak tem kostlivcum, co tam na me dotiraj, beru tak 50hp. A kdyz jsem upizlal ty male, tak se tam objevily ti velci kostlivci a byl jsem v prdeli :))))

Mam tu hru moc rad :) fuck
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Ohňospoj!
    JOPS
    JOPS --- ---
    priznam se, ze prvni Dark Souls jsem si pustil v cestine, kdyz to kdysi vyslo na PC. Trpel jsem u toho velice, ale chtel jsem tu cestinu kvuli dialogum, abych pochopil o co go. Ale to prekladani vseho. To bylo strasny. Jmena postav a nazvy lokaci mely zustat nedotceny.

Kam se vcera Ruda dostal? Videl jsem, ze byl v te dalsi lokaci za druhym bossem. Coz me docela prekvapilo :)

Uplne OT, ale uplne nahodou mi vcera vecer na youtube vyskocilo tohle video (a diky tomu jsem prosvihl druhy Boss fight Rudy :)) )

ZASEKL SE V NEJUŽŠÍ JESKYNI NA SVĚTĚ?! 😰
    https://youtu.be/cU6QWGbVEYs?t=125

ta spravna sranda zacina od cca druhe minuty. Tak blbe mi dlouho nebylo.

Je to o typcich, co prolejzaji jeskyne otvorama, kde normalni smrtelnik ani neprostrci hlavu a jeste se u toho hovada natacej. Fakt jsem po celou dobu videa mel stazenej zaludek a presne vidim, jak bych se tam zblaznil :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: nechtěj znát moje pocity, když mi kdysi koupili do práce Photoshop v češtině ("kdo se je o to prosil!!!" ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: V určitých obastech češtinu nevedu už dlouhou dobu. Windows v CZ? Co to je? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam