• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: A snad ani ne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: clkm závist... taky bych si to chtěl zahrát ještě jednou POPRVÝ! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: vis jak, vis, kde hledat pomoc :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Bloodborne vyšel v roce 2015 exkluzivně pro PlayStation 4. A i když po tom fanoušci dlouho a hlasitě volali, oficiálního portu na PC se nedočkal. Fandové se proto rozhodli, že vezmou iniciativu do vlastních rukou, už 31. ledna 2022 chtějí vydat demake Bloodborne, který bude možné hrát na PC zadarmo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Bloodborne na PlayStationu 1? Děsivý Yharnam | Geek Magazín
    https://www.czc.cz/geek/bloodborne-na-playstationu-1-desivy-yharnam-bude-moci-okusit-kazdy/clanek

Bloodborne PS1 Demake: Release Date Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=YbOy8GpuKA4
    TERZ
    TERZ --- ---
    ENDER: Nameless King je skvělej fight. Když sem to hrál poprvé tak mě nenapadlo si někde hačnout a hele lokace takže sem se s ním poprvé potkal až v NG+. Celý sem to proběhl s prstem v nose a řikal si jak už to mám načtený jak mi to krásně jde no a pak sem samozřejmě byl proškolenej v tom, že teda ne, že to zas tak snadno nepůjde. Pěknej víkend to byl.
    ENDER
    ENDER --- ---
    TERZ: to je pravda.. Me prave treba nameless king prisel super, protoze kdyz jsem zabil tu slepici, samotnej king mel uz dobrej rytmus..
    Ale koukam, ze me jeste v ds1 neco zajimavyho ceka (zatim jsem zabil toho tlustocha s tim druhym a bed of chaos, ktera mi teda prisla hodne simple)..
    Taky jsem se ve 3. vykaslal na midira, ale kdyz jsem ted koukal na rudu asi si dam trojku znovu :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    ENDER: Tak to jsou DLC bossové, v DLC dostane člověk vždycky nařezáno. Battle Gael vs. Manus by mohlo bejt pěkný pokoukáníčko.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Tak ono 3 je všeobecně těžší, protože hra je rychlejší a combat style rozvinutější.
    Něco už bych v DaS 1 nahráno měl a když jsem rozjel 3, tak jsem to jel skoro jako noob :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Tak ona 3 si dost "vypůjčila" z 1. Koneckonců na tom zase dělal Miyazaki :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Me prijdou ty bossove v ds1 celkem easy proti trojce.. Jedu ted jednicku, trojku jsem dohral 2x a asi jsem dost natrenoval. Vzdycky si vzpomenu na sister friede nebo slavemastera gaela...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: \[T]/ PRAISE THE SUN \[T]/
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: myslím, že NPC - byl to samotný Knight of Solaire.
    BTW - ta jejich hala mi těma výtahama na šroubovicích mi strašně připomíná tu halu z DS III. kde se bojuje s Aldrichem
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: a ted pekne bez summonu az po.... Manuse? :) Btw bral jsi cloveka, anebo NPC?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tak jo O+S jsou kaput, ale takhle s vyvolaným fantomem to bylo strašně lehký, skoro si připadám, jako cheater. Ornsteina jsme sundali asi během 10 sekund a samotný Smaug už byl hračka, byť trval déle.
    Každopádně díky všem za rady, jdu dál!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: jj ja na O&S summon mel, protoze jsem si chtel vyzkouset, jak ta mechanika vlastne funguje a potom me trochu mrzelo, ze jsem to udelal. Vubec jsem u toho bonfire nevedel co delam a jak ta znameni vubec funguji a mel jsem vlastne nakonec kliku, protoze jsem chytnul rozumnyho chlapika, kterej vedel co ma delat a i ten fight jsem si i ve dvou uzil.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: U O&S platí (pro mě) jedno pravidlo, měj je oba pořád na dohled. Není nad to, když Ti jeden odkočí někam do hajzlu, a pak Ti jednu třískne.
    Máš v podstatě 2 možnosti, jak to jet:
    Na lehko, aby jsi se stilhl rollnout, zdekovat pryč a nebo tank.
    Havel's set by mohl pomoct..
    Summon bych nechal až jako poslední možnost, jednak, aby sis užil solo experience a druhak, summon nemusí nutně řešit problém. Často se stane, že summon padne a Tobě zůstane Boss(ové) nabuffovaný.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: jj presne tak. U Bonfiru v mistnosti, anebo venku na chodbe byvaji polozeny znameni na summon celkem casto. Lidi tam chodi pomahat, aby za to dostali odmenu, tak do sebe kopni humanitu, premen se na cloveka a dej tomu dvacet minut a neco se tam objevi. Jeste je tam mensi finta, respektive si muzes zavolat NPC pomoc v te velke mistnosti pred O&S, kde jsou ti dva gianti ale tu si najdi sam. Napoveda je - archer.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: quitrage ještě asi ani ne, spíš je mi líto toho času, než tam doběhnu, to mě pak tak nějak přestává bavit, mít bonfire hned za bukem, by bylo lepší.
    Tím vyvoláním si pomoci myslíš přátelskýho fantoma ? Jednou jsem to zkusil, ale nikde jsem naokolo nenašel žádný znamení pro přivolání - a během chvilky mě nějaký vtipálek invadenul :-/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: jestli to zacina byt frustrace a jsi pred rage quitem, tak si nekoho vyvolej na pomoc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam