• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: jj presne tak. U Bonfiru v mistnosti, anebo venku na chodbe byvaji polozeny znameni na summon celkem casto. Lidi tam chodi pomahat, aby za to dostali odmenu, tak do sebe kopni humanitu, premen se na cloveka a dej tomu dvacet minut a neco se tam objevi. Jeste je tam mensi finta, respektive si muzes zavolat NPC pomoc v te velke mistnosti pred O&S, kde jsou ti dva gianti ale tu si najdi sam. Napoveda je - archer.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: quitrage ještě asi ani ne, spíš je mi líto toho času, než tam doběhnu, to mě pak tak nějak přestává bavit, mít bonfire hned za bukem, by bylo lepší.
    Tím vyvoláním si pomoci myslíš přátelskýho fantoma ? Jednou jsem to zkusil, ale nikde jsem naokolo nenašel žádný znamení pro přivolání - a během chvilky mě nějaký vtipálek invadenul :-/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: jestli to zacina byt frustrace a jsi pred rage quitem, tak si nekoho vyvolej na pomoc.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    teď plně chápu, proč mi někdo napsal na zem vzkaz před Ornsteina a Smauga "varuj se zoufalství!" - jako já je vůbec nedávám. Zkouším je snad už po stý se zbrojí a štítem - to se mi daří alespoň občas sesekat Ornsteina a pak chcípnout. Zkouším snad už po stý bez zbroje a rollovat a to se mi daří chcípnout podstatně rychleji a neudělat jim prakticky nic. Naplňuje mě prázdnota a frustrace. Meh. :-/
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem porazil Setha - bezzuspinateho dracka :)

nevim, nechapu, sel dolu tak lehce, az mi to bylo trapny :)

dneska asi chvili dam NITA a naseru se u Bed of Chaos.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ja sel vzdy na jistotu! nahota je odzbrojila a obcas nejaka damáž…
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Btw musel jsem…. do kanclu

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jinak jak řiká předseda - hodně zdraví a menší poškození je úplně jinej styl než velký poškození a míň zdraví. Já se vždycky držel zlatýho středu, ty fighty jsou pak (pro mě) zábavnější, ani moc krátký, ani zbytečně dlouhý, a člověk nikdy přesně neví, jak to nakonec dopadne.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FRIZER: no doprdele !
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Právě jsem přišel z promítání THE LAST DUEL od Ridleyho Scotta. Praise the Sun!!!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Per to do ní.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: Ah kurva... Třicet kousků?... Fuck, jako mám je, ale co se dá dělat...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: (Chvalte Terze, hallejujah)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Pavoucice musí mít nakrmená +30 humanitou
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dotaz k dark souls :) co jsem musel mít, abych prošel dveřmi k Solairovi co jsou za tím ohnivým démonem, zkrátka k Bed of Chaos... Mi nejdou otevřít :) a obíhat to nechci :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    damáž
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale k tomu prispevku nize, ted u NITA bych ocenil o trochu vic zdravi, to zase jo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ze zacatku je fajn si to davat do zdravi, aby clovek chvili vydrzel. Ale pak az si das hru znova, uplne od zacatku. Tak uz tu tvorbu postavy budes delat jinak. Budes to cpat do staminy, do sily, do zdravi hodis obcas, protoze ty potrebujes poradnej damage. K cemu je cloveku bambilion zdravi, kdyz pak v boji bosse lehtas paratkem. Ja radeji preferuji poradnou damage nez mit listu zdravi z leveho horniho rohu do praveho horniho rohu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw Retro Nation má novej fajn uvolnenej rozhovor s PJ Strnadem o Last Oricru, ceske soulsovce, hrách a vůbec.

Spotify
    https://open.spotify.com/episode/0APyHZ4FhfzMa90fHtkz2u?si=nAWk2uasTTa4Wk2y4Y3qTQ&context=spotify%3Acollection%3Apodcasts%3Aepisodes
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: v lese je hezky... ale zima
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: když už jsme u těch jeskyňářů, tak je právě sleva k 25. výročí Tomb Raidera... a obzvlášť v Rise of the TR je to protahování se úzkejma skulinama docela sexy :)
    Tomb Raider 25th Anniversary Sale
    https://store.steampowered.com/sale/TombRaider25
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam