• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, má 2 šlahouny po straně - tam se to dá krásně obihat a mezi nima ocas. Ten dá https://darksouls.wiki.fextralife.com/Moonlight+Greatsword
    Ale je to fakt oser, protože to je kolikrát 1 hit down
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Tak potom pošli echo jak to budeš poustet. Na intro a první kroky bych mrknul
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: bacha na tlacitka, jsou tam dve prohozena s BB :) tak si to kdyztak premapuj :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ocas, tady?

ja postupuju totiz uplne jako dement...

nejdriv vezmu levou stranu, pak pravou a pak jdu stredem.

A kua drat, leva strana je sranda, na prave strane me vypnul asi 10x.....

A pak stredem jsem sel 3x.... poprve jsem spatne skocil, pak me zabil vybuch vevnitr a na potreti jsem to dal.

Hnus

A NITO je taky za mnou. Nebudu tu tvrdit, ze to nebolelo :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: BoCh nějak neřeším. Je to oser, chcípnu, ale pak už člověk občas trefí cesty. Taky jsou na to Cheese strats, ale na to bych neměl nervi :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Bed of CHAOS A.D.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Ups sry myslel jsem Bed of Kejos
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Nejlepsi bylo, když jsme na nej sli ve třech s Jopsem s Terzem a ja akorát uprostřed koukal, jak tam kolegove nalevo a napravo vesele zahradničí.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jen jedna věc, s kterou nemusí úplně každej souhlasit, ale neber si na začátku jako dárek Master Key... on tě totiž pustí poměrně brzy i do lokací, kde teoreticky nemáš co dělat... je dobrej na NG+, kdy už hru znáš a můžeš si jí užít trochu jinak (tj. zrychleně), ale kvůli příběhu a posloupnosti bych jí na první průchod šel tak, jak se má
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak tenhle Boss je fakt super easy, pokud nechceš tail :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jinak Bed of Chaos, to je prostě v pici... Tu pravou stranu nejsem schopný zrušit. Mně nevychází krok.. Pokaždé mě smete větvička. Minuta běhu k bossovi a pět vteřin u něj... Sere mě to
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: A snad ani ne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: clkm závist... taky bych si to chtěl zahrát ještě jednou POPRVÝ! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: vis jak, vis, kde hledat pomoc :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Bloodborne vyšel v roce 2015 exkluzivně pro PlayStation 4. A i když po tom fanoušci dlouho a hlasitě volali, oficiálního portu na PC se nedočkal. Fandové se proto rozhodli, že vezmou iniciativu do vlastních rukou, už 31. ledna 2022 chtějí vydat demake Bloodborne, který bude možné hrát na PC zadarmo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Bloodborne na PlayStationu 1? Děsivý Yharnam | Geek Magazín
    https://www.czc.cz/geek/bloodborne-na-playstationu-1-desivy-yharnam-bude-moci-okusit-kazdy/clanek

Bloodborne PS1 Demake: Release Date Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=YbOy8GpuKA4
    TERZ
    TERZ --- ---
    ENDER: Nameless King je skvělej fight. Když sem to hrál poprvé tak mě nenapadlo si někde hačnout a hele lokace takže sem se s ním poprvé potkal až v NG+. Celý sem to proběhl s prstem v nose a řikal si jak už to mám načtený jak mi to krásně jde no a pak sem samozřejmě byl proškolenej v tom, že teda ne, že to zas tak snadno nepůjde. Pěknej víkend to byl.
    ENDER
    ENDER --- ---
    TERZ: to je pravda.. Me prave treba nameless king prisel super, protoze kdyz jsem zabil tu slepici, samotnej king mel uz dobrej rytmus..
    Ale koukam, ze me jeste v ds1 neco zajimavyho ceka (zatim jsem zabil toho tlustocha s tim druhym a bed of chaos, ktera mi teda prisla hodne simple)..
    Taky jsem se ve 3. vykaslal na midira, ale kdyz jsem ted koukal na rudu asi si dam trojku znovu :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    ENDER: Tak to jsou DLC bossové, v DLC dostane člověk vždycky nařezáno. Battle Gael vs. Manus by mohlo bejt pěkný pokoukáníčko.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Tak ono 3 je všeobecně těžší, protože hra je rychlejší a combat style rozvinutější.
    Něco už bych v DaS 1 nahráno měl a když jsem rozjel 3, tak jsem to jel skoro jako noob :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam