• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nechcete naházet stream linky do záhlaví? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: obraz nevim, koukal jsem na to jen přes mobil a uspával u toho dítě :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Proč jsi to vypla? Zrovna jsem otvíral pivo a brambůrky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: 720 to je na většinu bitrate optimum
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak podle speedrunů by to mělo jít rovnou na střed na jedno přesný místo, a pak pod správným úhlem Fire Bomby.
    Obávám se, že na trénink bych neměl trpělivost :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: no ja cekal, ze mi povis na nej figl :) Idealni cesta je asi prava a pak levou sestrelit lukem.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak Bed of Chaos nějak moc neřeším. Tam prostě počítám, že padnu. Jedna strana, druhá strana. Pokud se pokouším přebíhat, tak poslouhám, ale jinak věrný "Prepare to Die!" :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: pockej, ja resim Bed of Chaos, nikoliv Seatha :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    kvalitni roll byl?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, má 2 šlahouny po straně - tam se to dá krásně obihat a mezi nima ocas. Ten dá https://darksouls.wiki.fextralife.com/Moonlight+Greatsword
    Ale je to fakt oser, protože to je kolikrát 1 hit down
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Tak potom pošli echo jak to budeš poustet. Na intro a první kroky bych mrknul
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: bacha na tlacitka, jsou tam dve prohozena s BB :) tak si to kdyztak premapuj :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ocas, tady?

ja postupuju totiz uplne jako dement...

nejdriv vezmu levou stranu, pak pravou a pak jdu stredem.

A kua drat, leva strana je sranda, na prave strane me vypnul asi 10x.....

A pak stredem jsem sel 3x.... poprve jsem spatne skocil, pak me zabil vybuch vevnitr a na potreti jsem to dal.

Hnus

A NITO je taky za mnou. Nebudu tu tvrdit, ze to nebolelo :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: BoCh nějak neřeším. Je to oser, chcípnu, ale pak už člověk občas trefí cesty. Taky jsou na to Cheese strats, ale na to bych neměl nervi :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Bed of CHAOS A.D.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Ups sry myslel jsem Bed of Kejos
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: Nejlepsi bylo, když jsme na nej sli ve třech s Jopsem s Terzem a ja akorát uprostřed koukal, jak tam kolegove nalevo a napravo vesele zahradničí.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jen jedna věc, s kterou nemusí úplně každej souhlasit, ale neber si na začátku jako dárek Master Key... on tě totiž pustí poměrně brzy i do lokací, kde teoreticky nemáš co dělat... je dobrej na NG+, kdy už hru znáš a můžeš si jí užít trochu jinak (tj. zrychleně), ale kvůli příběhu a posloupnosti bych jí na první průchod šel tak, jak se má
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak tenhle Boss je fakt super easy, pokud nechceš tail :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jinak Bed of Chaos, to je prostě v pici... Tu pravou stranu nejsem schopný zrušit. Mně nevychází krok.. Pokaždé mě smete větvička. Minuta běhu k bossovi a pět vteřin u něj... Sere mě to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam