• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ENDER: já jel po str claymore runu postavu hozenou na dex a sellsword twinblades - hraje se to hodně jinak, štít většinou na zádech, aby člověk využil obě šavle, takže se musíš naučit všechno rollovat, jen jak ti to sedne do ruky, tak DPS je fakt velký a bossové padají rychle
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: tak magic, nebo miracle, s tim je taky dost srandy :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Bleed Warden Twinblades? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Co byste doporucili za zabavny build do DS3? Jel jsem full str, ale ted premyslim nad nejakou zmenou.. Premyslel jsem o nejakym dex buildu..
    Nechci zase skoncit tim, ze v bazine vezmu kladu na rameno a zas pujdu s kladou..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: no ten cz preklad je podivnej, ale Pizduch, nebo jak si rika, to komentuje slusne.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Já bych všechny ty češtiny zakázal! :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Tak ono jako všecny nepřátelé v Dark Souls mají určit aggro range. Pokud se dostaneš mimo, tak se vrací :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: K tomu hledání na netu - o vikendu jsem se zpetne koukal, jestli jsem něco neminul a jestli neslo udělat něco lip a nasel jsem si vybornej, věcnej a prehlednej průchod, rozdělenej pekne do kapitol a navíc a českým komentářem bez nesmyslu okolo, gimmicku a exhibice. Chlapík DS proběhl evidentně tak 10x a vsechno pekne vysvětluje.

https://youtube.com/playlist?list=PLT_TkCDiVLb_Lhz9zXHY1BVGZ6EErLlgU
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: to je asi nějaký tamní folklor - oni tam jsou dvě, jedno mě nejdřív chtělo zabít, ale potom se otočilo a velmi pomalým krokem odcházelo pryč, přičemž se nechalo postupně stoicky umlátit a to druhý zas chytlo rapl a zadupalo mě do země :-D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    DS I. - to je úplně boží, tak jsem přišel na to, co mám udělat s tou zlatou mísou nebo co to je (skočit k tomu ušatýmu zubatýmu bubákovi a dát ji na oltář) + získat zpět duši firekeeperky (to už jsem si bohužel musel najít na internetech, protože jsem trubka a nesebral jsem tu černou kouli) a jdu si takhle dál z Anor Londa, děsně namachrovanej borec a pán světa a pak mě krutě vyškolí obrněný prase v úzký chodbě a dál pak veselá střelnice na schodištích v knihovně (Dukes Archive?), magiči a lukostřelci když absolutně netuším, kam jít - to je geniální, já tyhle facky osudu a srážení hřebínku, vždycky když ve hře postoupím o kus dál, prostě miluju!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: dobře ty! Já si v JRC bazáči kopil zas Bloodborne za mrzkých 199,- Kč do zásoby na dlouhé zimní večery a upřímně, taky z toho mám strach :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a co ty? Uz jsi spustila DS a zmlatila prvniho bosse? :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    Pavucik Rom v BB padol. Predoslych niekolko pokusov stale you died, aj flasticky som si vsetky zasoby na tu mrchu minul. Vyleveloval som 2-3 levely a vcera na prvy pokus siel dolu. Zaujimave. Kedze v Cathedral Warde ma caka nejaky besny typek, asi ten co Zuuluu pisala ze je nevyspytatelny a fakt je, tak smerujem svoje kroky do Yahar'gul Village.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: stream ti pobezi "slusne" pouze pokud mas PS5 pres ethernet, jakkoliv silny bezdrat znamena bohuzel..
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: kockovalo mi to, ale myslel som ze koli mojmu blbemu spojeniu ... :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: viděl jsem to docela čitelně, akorát mam teď telefon celej zacákanej od krve :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nechcete naházet stream linky do záhlaví? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: obraz nevim, koukal jsem na to jen přes mobil a uspával u toho dítě :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Proč jsi to vypla? Zrovna jsem otvíral pivo a brambůrky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: 720 to je na většinu bitrate optimum
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak podle speedrunů by to mělo jít rovnou na střed na jedno přesný místo, a pak pod správným úhlem Fire Bomby.
    Obávám se, že na trénink bych neměl trpělivost :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: no ja cekal, ze mi povis na nej figl :) Idealni cesta je asi prava a pak levou sestrelit lukem.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak Bed of Chaos nějak moc neřeším. Tam prostě počítám, že padnu. Jedna strana, druhá strana. Pokud se pokouším přebíhat, tak poslouhám, ale jinak věrný "Prepare to Die!" :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam