• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: welcome in Firelink Shrine :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAGASAWA: co to je za DS? :) to je dvojka?
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: veverka na kokainu :))))))))))))))))))))))))))))))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAHINO:
    When you play Dark Souls After Sekiro
    https://youtu.be/LW2NdPnKatM
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: liecit zavislost na BB pomocou DS1 je ako riesit zavislot na opiatoch kokainom, najprv to ide, ale potom to aj tak boli :D a som zvedavy, ci ti po BB nepride DSko pomale. Ja som skocil do DS:R po platine Sekira a mal som pocit, ze moja postava plava v melase
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak congrats.. btw: jsem fakt zvědavej, jak ti přijdou DS po tý frenetický krvavý koupeli :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: tak Kofilak je dobrak co se tvari jak morous :))))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Viz. Nito kostlivci. V prvnim runu jsem si jich vlastne ani nemusel moc vsimat a v druhym byli crazy as fuck mi prislo, ale mozna se mi to jenom zdalo diky tomu, jak byli nabuffovani.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Přesně jak říká Terz, moveset je pořád stejný, akorat se zvýší damage a výdrž bosse.

Ale ještě mi přijde, že ti drobní enemaci mají něco jako agresivnější mód. Jdou po Vas mnohem agresivněji, než v základní hře. A samozřejmě to více bolí :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: AFAIK v BB ng+ žádný nový move sety bossové nedostávají, jen jim rapidně naroste dmg a hp takže by se měl chovat víceméně tak jak si zvyklá. Ale NG+ je HC proto sem nagovi po dojetí DS řikal, že má za sebou tutorial a zrovna papá gasco patří mezi ty náročenější překážky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: tak magic, nebo miracle, s tim je taky dost srandy :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Bleed Warden Twinblades? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Co byste doporucili za zabavny build do DS3? Jel jsem full str, ale ted premyslim nad nejakou zmenou.. Premyslel jsem o nejakym dex buildu..
    Nechci zase skoncit tim, ze v bazine vezmu kladu na rameno a zas pujdu s kladou..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: no ten cz preklad je podivnej, ale Pizduch, nebo jak si rika, to komentuje slusne.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Já bych všechny ty češtiny zakázal! :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Tak ono jako všecny nepřátelé v Dark Souls mají určit aggro range. Pokud se dostaneš mimo, tak se vrací :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: K tomu hledání na netu - o vikendu jsem se zpetne koukal, jestli jsem něco neminul a jestli neslo udělat něco lip a nasel jsem si vybornej, věcnej a prehlednej průchod, rozdělenej pekne do kapitol a navíc a českým komentářem bez nesmyslu okolo, gimmicku a exhibice. Chlapík DS proběhl evidentně tak 10x a vsechno pekne vysvětluje.

https://youtube.com/playlist?list=PLT_TkCDiVLb_Lhz9zXHY1BVGZ6EErLlgU
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: to je asi nějaký tamní folklor - oni tam jsou dvě, jedno mě nejdřív chtělo zabít, ale potom se otočilo a velmi pomalým krokem odcházelo pryč, přičemž se nechalo postupně stoicky umlátit a to druhý zas chytlo rapl a zadupalo mě do země :-D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    DS I. - to je úplně boží, tak jsem přišel na to, co mám udělat s tou zlatou mísou nebo co to je (skočit k tomu ušatýmu zubatýmu bubákovi a dát ji na oltář) + získat zpět duši firekeeperky (to už jsem si bohužel musel najít na internetech, protože jsem trubka a nesebral jsem tu černou kouli) a jdu si takhle dál z Anor Londa, děsně namachrovanej borec a pán světa a pak mě krutě vyškolí obrněný prase v úzký chodbě a dál pak veselá střelnice na schodištích v knihovně (Dukes Archive?), magiči a lukostřelci když absolutně netuším, kam jít - to je geniální, já tyhle facky osudu a srážení hřebínku, vždycky když ve hře postoupím o kus dál, prostě miluju!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: dobře ty! Já si v JRC bazáči kopil zas Bloodborne za mrzkých 199,- Kč do zásoby na dlouhé zimní večery a upřímně, taky z toho mám strach :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam