• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Black Knight je pod tou vezi, kdyz bezis nahoru k Taurusovi. Jak tam jsou ti tri vojaci s kopi a stitem, tak ty vymlatis a je tam uzoucka cesticka doprava dolu a na konci Black Knight co hlida prsten :) Takze podle me jsi ho minula :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a povedlo se ti zmlatit Black Knighta? To je takova druha zkouska po prvnim bossovi :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ze kdyz se to hraje, tak je to o dost tezsi, nez kdyz se na to kouka vid? :)))

Taurus je fajn :) ten patri k tem pohodovejm.

Co je jedes za schopnosti? Silu, dexteritu, kouzla, miracle?
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAZARIUS: z toho mam trpsmku strach, spolecne s casovanim.. S kladou clovek zacina heavy attack, kdyz je mob tak 10 metru daleko.. S tim dosahem to tak akorat trefim :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak dobry jitro

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jinak trika jsou na cestě panove. Do tydne pošlu echo
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ENDER: ještě je super, že když jsem zvyklý na velký dosah, tak twinblades jsou najednou jako short sword, takže musíš fakt blízko. Přítelkyně se dost směje, když minu, s claymorem se občas stalo, že jsem giganticky promáchl doprázdna, s twinblades se to dělo častěji a bylo to třeba celý combo, náramná legrace.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAZARIUS: ja hraju str s great club a stit jsem ve trojce pouzil jen na pontifa, coz je pro me asi nejtezsi boss z 1 a 3 (vcera jsem potkal kalaameta a byla to dost nuda), takze twinblades je ted cil..
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ENDER: já jel po str claymore runu postavu hozenou na dex a sellsword twinblades - hraje se to hodně jinak, štít většinou na zádech, aby člověk využil obě šavle, takže se musíš naučit všechno rollovat, jen jak ti to sedne do ruky, tak DPS je fakt velký a bossové padají rychle
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    From Software is streaming 15 minutes of Elden Ring gameplay tomorrow • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/articles/2021-11-03-from-software-is-streaming-15-minutes-of-elden-ring-gameplay-tomorrow
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jinak kdo by nevěděl, co za houbu se vyskytuje v DS, tak je to hlíva máčková... toliko malé mykologické okénko :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: v pohodě, ještě pár hodin a už budeš běhat po lese... a sbírát fakt velký houby :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: tak hodne stesti :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: welcome in Firelink Shrine :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAGASAWA: co to je za DS? :) to je dvojka?
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: veverka na kokainu :))))))))))))))))))))))))))))))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAHINO:
    When you play Dark Souls After Sekiro
    https://youtu.be/LW2NdPnKatM
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: liecit zavislost na BB pomocou DS1 je ako riesit zavislot na opiatoch kokainom, najprv to ide, ale potom to aj tak boli :D a som zvedavy, ci ti po BB nepride DSko pomale. Ja som skocil do DS:R po platine Sekira a mal som pocit, ze moja postava plava v melase
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak congrats.. btw: jsem fakt zvědavej, jak ti přijdou DS po tý frenetický krvavý koupeli :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: tak Kofilak je dobrak co se tvari jak morous :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam