• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: no hrál jsem to tenkrát na klávesnici s myší a docela dost jsem se v tom motal :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: obava z opětovného neúspěchu a vnitřní neklid jsou v DS tvůj největší nepřítel... ale vstaneš z popela jak Fénix... znovu a znovu... a znovu... a jednoho dne Taurus klekne na kolena a nebudeš ani vědět, jak se to vlastně stalo... jak řiká jeden můj známej "trénink dělá Mistra" :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: fakt? Kdyz si vybavim, jak jsem trpel u prvniho bosse, tak mi Taurus prisel jako prochazka ruzovym sadem. Co se tyce Capry, tak tam to je bez diskuze, tam jsem probrecel taky par desitek minut :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: Dukes Archive, tam to jsou spravne kousance, tam byt trefen obycejnym enemackem kurva boli :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: pro mě byl v NG Taurus asi největší brzda na začátku... a největší nadšení jsem měl asi z Capra... psal se rok 2015 a vzpomínám na to se slzou v oku
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: ty to streamuješ? Já bych se chtěl taky kouknout, ať mi není líto, jak jsem včera dostával na držku v Archivech za Anor Londem
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    za 90 minut: https://www.youtube.com/watch?v=JldMvQMO_5U
    11k čekajících...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Sotva jsi zmínil Black Knighta, tak se mi v hlavě ozval zkus BKGS :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: na ferovku, zavidim ti trochu ten prvni pruchod :) ja u toho halekal blahem :)

ale fakt hodne pomaha to vypnout na dvacet minut, jit se najist a hura znova :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: skoda, ze si v praci nemuzu pustit stream :) bych se chtel pobavit :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ja si prave pamatuju, ze jsem sledoval videa kdysi davno k Demons Souls a pak ta hra byla v akci na PS3, nainstaloval jsem si to a ja si to fakt pamatoval z tech videii a clanku co se o te hre psalo. Takze jsem vedel slabiny bossu a nejak to v tom suplicku v mozku bylo a vsechny bosse jsem daval na prvni pokus (je fakt, ze v te dobe jsem mel uz za sebou DS1 a DS2). O tom, ze cestou k bossum jsem chcipal nonstop se zminovat moc nebudu, ale boss uz byla pro me vetsinou ta sladka tecka na konec :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ta hra je fakt bozi a az zacnes objevovat ty zkratky, tak to budes rvat stestim :) Vetsinu zkratek jsi samozrejme videla z toho jak to hral Naga, ale clovek si to uvedomi az po tom, co to zacne hrat. Hodne stesti s Taurusem :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: to je trojka
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: vždycky je zabije před Taurusem... jako už ho skoro měla, bylo mi to až trochu líto, protože měla dost našlápnuto a zbejval jí ještě jeden ešus... :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: hele a ty dva kostlivce na vezi mas zabity, anebo po tobe pri fightu strili sipy?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: problém je, že black firebomb je omezený množství a ty normální tolik nepíšou
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: A jakým způsobem? Na skakacku, anebo brutal force?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak ZUULUU právě dostala Tuaruse na cca 15%... čo chýbalo! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ELDEN RING - Gameplay Preview
    https://www.youtube.com/watch?v=JldMvQMO_5U
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Black Knight je pod tou vezi, kdyz bezis nahoru k Taurusovi. Jak tam jsou ti tri vojaci s kopi a stitem, tak ty vymlatis a je tam uzoucka cesticka doprava dolu a na konci Black Knight co hlida prsten :) Takze podle me jsi ho minula :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam