• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: My taky hrajeme bez GUI, když ho v DS po screenshotu zapomeneme zapnout a vlezeme k Bossovi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    se mi libilo, jak to bylo prezentovano kompletne bez gui/ui. ale tak toe asi dneska vsude.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Mě to trochu smrdí jako Dakr Souls 2 a ty já nerad.. :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    dpč než jsem udělal na Bandai Namcu registraci tak mi vypropdali všechny Premium collectors edice ER no nic. :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: vizuálně mi tam nejvíc vaděj asi animace stromů, kdyby byly statický, působilo by to asi líp :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: já si to budu muset pustit ještě tak 3x, než vykompiluju nějakej vlastní názor... evidentně tam zmatlali všechny dosavadní hry dohromady, barev trochu moc... popravdě nejvíc mě vždycky bavilo, jak se mi ten svět pomalu rozkrejval, byl jsem zvědavej, co bude za každym dalšim rohem... snad se to běhání po openworldu brzy neomrzí
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    navrhuju dělat že nic...
    každý si to potichu zahrajeme, ale ani si to mezi sebou neřekneme...
    a pak to tu smažeme...
    celej klub...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Premiova sberatelka zmizela vyprodana z ofiko storu cca behem dvou minut. Polovina budou beztak scalperi, ale i tak je to solidni manie.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a? nabácal ti? :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: prezil stretnutie s Tebou? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: no ale jak jsem byl z toho kone a stealth trochu nesvuj, tak ty interiery to vynahradily.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    TERZ: jeste Witcher 3 vichr z hor :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    no ten kun me tam tak nejak sere, ale myslim, ze to zvladnu a prekousnu to. Mapa mi nevadi, ale ted nevim, zda si to mam poridit na PC, ci PS5 (kterou zatim nemam)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: no a skakacky s konikem, jako z Monster Hunter.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Je tam Bloodborne, je tam Sekiro i všechno Souls, je tam gusta, je tam ubisoft. Takový Best of 2010s the videogame včetně vizuálu.
    Dobrý to bude, dobrý to musí bejt.
    JOPS
    JOPS --- ---
    super, ted jeste potrebuju vedet jednu podstatnou vec, je to aspon crossplay? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Levnější nez Demon Souls. Fér.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    a na zaver boss jako Masak ze South Parku. Akorat misto nohy nemel Patricka Duffyho, ale draci hlavu. Solidni. Porad to tam je.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Ten Ubisoft se fakt nestydí ničeho, oni do těch novejch assasínů vykadli assety z celý fromsoft knihovny!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No je to trochu Elden s Ušima, ale jako jo, tesim se na to. Sice mam radeji precizni level design jednicky, ale tak ok..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam