• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: No já DS3 nikdy s kouzlama moc nejel....ale přišlo mi že je to stejné jak ve dvojce a jedničce....tohle je úplně jiný level...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: no můžeš to vylootovat, aniž bys šel přes knighta, ale už si nepamatuju, co se tam vlastně válí
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: v DS3 vypadaji kouzla uz docela dobre ne?

PHOW_SAATCH: :)) tahle zkratka neni moc znama no :) O tyhle vim, ale nikdy jsem nemel nutkani ji pouzit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: kouzel jem si všim hned... vždycky jsem si řikal, že DS by měly dostat i něco z magie a la Dragon's Dogma a tady to vypadá na ideální spojení...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Fakt? Chmmmm, tak to jsem si dal facku. Měl jsem za to, ze vzkazy o zkratce od lidi byl zakernej joke, pac se mi tam taky nepodařilo skočit
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ten aoe mrak mi taky vyrazil zrak...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ale ty kouzla jsou nádherný, lepší jsem ve hře asi neviděl...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: NAGASAWA: dneska jste mě na Twitchi tak vyvedli z míry, že jsem skoro začínal pochybovat o svejch znalostech DS, takže hned jak jsem dorazil domu, musel jsem si ověřit, že mou deklarovaná zkratka k Black Knightovi pod schodama opravdu existuje... a TADY JE DŮKAZ! :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: claymore ( zweihander jsem vyspoiloval, ale nejak to vysumelo do prázdna :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Zweihandler? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: blbost, to se nestava moc casto :)))))

PHOW_SAATCH: jo, ty stromy me taky prastily do oci, to fakt bylo divny
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU objevila kouzlo obouručního meče. A jak to hned odsejpá.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: My taky hrajeme bez GUI, když ho v DS po screenshotu zapomeneme zapnout a vlezeme k Bossovi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    se mi libilo, jak to bylo prezentovano kompletne bez gui/ui. ale tak toe asi dneska vsude.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Mě to trochu smrdí jako Dakr Souls 2 a ty já nerad.. :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    dpč než jsem udělal na Bandai Namcu registraci tak mi vypropdali všechny Premium collectors edice ER no nic. :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: vizuálně mi tam nejvíc vaděj asi animace stromů, kdyby byly statický, působilo by to asi líp :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: já si to budu muset pustit ještě tak 3x, než vykompiluju nějakej vlastní názor... evidentně tam zmatlali všechny dosavadní hry dohromady, barev trochu moc... popravdě nejvíc mě vždycky bavilo, jak se mi ten svět pomalu rozkrejval, byl jsem zvědavej, co bude za každym dalšim rohem... snad se to běhání po openworldu brzy neomrzí
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    navrhuju dělat že nic...
    každý si to potichu zahrajeme, ale ani si to mezi sebou neřekneme...
    a pak to tu smažeme...
    celej klub...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Premiova sberatelka zmizela vyprodana z ofiko storu cca behem dvou minut. Polovina budou beztak scalperi, ale i tak je to solidni manie.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a? nabácal ti? :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: prezil stretnutie s Tebou? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam