• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: sorry, jsem se smazal, chtěl jsem to tvrzení poupravit... neměl jsem odpovídat lakonicky "ano", záleží samozřejmě na tvejch statistikách, zweihander scaluje se strenght (C) a dexterity (D), takže pokud cpeš všechno do síly, budeš mít brutal physical dmg, ale pokud investuješ i jinam a máš nižší strenght, vyplatí se infusnout do lightning, hodně nepřátel má na ní slabou resistance.. taky jsem to kdysi řešil a vyšel mi líp zwei/lightning viz tabulka dole
    Zweihander | Dark Souls Wiki
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/Zweihander

ZUULUU: DS jsem taky kdysi přirovnával k šachům, každá postava má svý místo a svoje "tahy" :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: Seth. S tim je spousta legrace :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Dark Souls 1 je jedina hra, pri ktorej som "jemne hodil" ovladacom na stolik a padol na kachlicky. A bolo to pri ceste k Taurus Demonovi :D To bolo este za casov PS3 a som sa nato vysral, lebo "nikto normalny predsa nemoze hrat takuto kokotinu!!!" To bolo davno :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    NAGASAWA: Dobre video. Ako bez srandy, ja to hram podobne. Nepouzivam Hidden Body, ale Spook a davam backstaby :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: aha chapu, tak uvidim na dalších

Tvl, teď mě ohromil IQ test v Cristal Caves, ale protože jsem vidět Indiana Jonese a poslední křížovou výpravu, hned mi bylo jasný, co a jak. No a pak, abych si tolik nemyslel, mě zabil ten drak bez šupin :-D Seat? Seet?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: tak nevím, jestli jsem neudělal chybu, nějak to i s tím lightning dává menší damage - třeba ty velký rytíře v Anor Londu v halách vedle bonfiru jsem dával na dvě rány a teď musím dávat tři.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Ta jednička je stejně super. Všechno propojený. Všechno po ruce a když víš kam jít, tak rychle uděláš "jakejkoliv" build během chvilky a jedeš :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Popravila před chvílí opancéřovaný prase zweihanderem, už je to velká holka :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Stream link? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: musíš ho spouštět o trošku dřív, je pomalej, ale to poškození za to stojí :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jako trénink jsem myslel... btw: claymore je dobrej, ale zweihander je nejlepsi :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: kdyz jsem zacinal s DS, mel jsem tendenci pokazdy kazdyho zabijet, ale docela brzy se ze me stal "probíhac" :) tzn. nejdriv probehnout lokaci, vylootovat, co jde a pak teprv likvidovat silnejsi nepratele... a hrbitov je na probihani uplne paradni :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: No já DS3 nikdy s kouzlama moc nejel....ale přišlo mi že je to stejné jak ve dvojce a jedničce....tohle je úplně jiný level...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: doběhni si zejtra na hřbitov pro Zweihander a postav se k tomu jako chlap! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: ano :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: malý dotaz na ten zweihander - s tím zrovna jdu a nejvíc mi sednul, mám ho na +10, vyplatí se ho dát na lightning? Na +11 už mě to nepustí...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: stará láska nerezaví :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: vůbec :)

btw: mám DS1: Prepare to Die, kde jsem těsně před NG++ i DS1: Remastered, kde jsem zaparkovanej v Tombs of Giants před Nitem... dnešek mě strašně nakopnul se k tomu hned po Hellpointu vrátit...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: ZUULUU: občas je dobrý zastavit se a pořádně se rozhlídnout, než furt zmateně pobíhat sem a tam, DS1 neni Bloodborne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: už to vidim, Blue Tearstone Ring
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam