• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: ano :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: malý dotaz na ten zweihander - s tím zrovna jdu a nejvíc mi sednul, mám ho na +10, vyplatí se ho dát na lightning? Na +11 už mě to nepustí...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: stará láska nerezaví :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: vůbec :)

btw: mám DS1: Prepare to Die, kde jsem těsně před NG++ i DS1: Remastered, kde jsem zaparkovanej v Tombs of Giants před Nitem... dnešek mě strašně nakopnul se k tomu hned po Hellpointu vrátit...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: ZUULUU: občas je dobrý zastavit se a pořádně se rozhlídnout, než furt zmateně pobíhat sem a tam, DS1 neni Bloodborne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: už to vidim, Blue Tearstone Ring
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: je tam nějakej nedůležitej prsten ne?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: no můžeš to vylootovat, aniž bys šel přes knighta, ale už si nepamatuju, co se tam vlastně válí
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: v DS3 vypadaji kouzla uz docela dobre ne?

PHOW_SAATCH: :)) tahle zkratka neni moc znama no :) O tyhle vim, ale nikdy jsem nemel nutkani ji pouzit
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: kouzel jem si všim hned... vždycky jsem si řikal, že DS by měly dostat i něco z magie a la Dragon's Dogma a tady to vypadá na ideální spojení...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Fakt? Chmmmm, tak to jsem si dal facku. Měl jsem za to, ze vzkazy o zkratce od lidi byl zakernej joke, pac se mi tam taky nepodařilo skočit
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ten aoe mrak mi taky vyrazil zrak...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ale ty kouzla jsou nádherný, lepší jsem ve hře asi neviděl...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: NAGASAWA: dneska jste mě na Twitchi tak vyvedli z míry, že jsem skoro začínal pochybovat o svejch znalostech DS, takže hned jak jsem dorazil domu, musel jsem si ověřit, že mou deklarovaná zkratka k Black Knightovi pod schodama opravdu existuje... a TADY JE DŮKAZ! :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: claymore ( zweihander jsem vyspoiloval, ale nejak to vysumelo do prázdna :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Zweihandler? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: blbost, to se nestava moc casto :)))))

PHOW_SAATCH: jo, ty stromy me taky prastily do oci, to fakt bylo divny
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU objevila kouzlo obouručního meče. A jak to hned odsejpá.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: My taky hrajeme bez GUI, když ho v DS po screenshotu zapomeneme zapnout a vlezeme k Bossovi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    se mi libilo, jak to bylo prezentovano kompletne bez gui/ui. ale tak toe asi dneska vsude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam