• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Elden Ring budu hrát na:

16 hlasy od 16 respondentů

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Dark Souls: Remastered hraju na

Instrukce:
    Odpovedi jsou verejne a kazdy ma k dispozici 4 hlasy

13 hlasy od 13 respondentů

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: tak asi staci ID a seznam platforem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: clovece, ja to asi neumim. Chtel jsem udelat sloupecek se hrama a radek s platformou a eeee, jsem asi debil
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: nechceš tady udělat anketu, kdo má jakou hru na jaký platformě, aby to pak viselo na nástěnce? Já mam všechno na Steamu a mam pocit, že jsem v úplný menšině a vůbec nevim, s kym bych tady moh dát teoreticky někdy něco :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja myslel, ze Seth je imunni proti kouzlum, ale Crystal Soul Speary delaly docela slusnou divocinu a dal jsem ho jako kouzelnik na druhej pokus. Takze za me v pohode.

NAGASAWA: muzu ti pomoct cokoliv, kdekoliv vymlatit, sice DLC jsem nejel ted nejel, teda jenom toho prvniho bosse mam za sebou a priznam se, ze i Manus by se mi hodil, ale preziju to i bez nej :) :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: máte pravdu, předsedo "Seth is vulnerable to fire- and lightning-based weapons"
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jo a btw. pred Gwynem jsem potkal zasejc Vagranta a tentokrat jsem ho vykuchal. sice jsem tam s nim pet minut pobihal, abych si toho cestovatele prohlidnul a on mi dropnul.... jednu usmudlanou humanitu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Mam dojem ze zrovna Seth bezsupinatej moc rad lightning nema, ale uz si nejsem jistej.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: koukam, že Silver Knights v Anor Londu maj zrovna celkem vysokou lightning defense (315 - a obecně rytíři jí maj vyšší), tak ho zkus spíš na nějakou potvoru/bosse, co je weak na lightning, jak se to tam projeví :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: slouzime vlasti! Akorat budes muset 2-3 dny vydrzet, nez dobehnu do DLC. V nedeli bych to teoreticky mohl sfouknout... Krom toho bych chtel videt treti variantu se Siegmeyrem, tak se do toho tretiho runu nakonec pustim.
    JOPS
    JOPS --- ---
    vazeni pani a damove, tak jsem v DS1 pred finalnim bossem, ale dalsi NG+++ bych potreboval helpnout. Zjistil jsem, ze nutne potrebuji Sethovi useknout ocas :) Takza NAGOUSI, TERZI, kua chlopaci, budu Vas potrebovat :))) Ale nejdriv musim ztriskat finalniho bosse, coz vypada zase na mensi porod :)
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RIVEEK: máš míň fyzický, takže míň rozhazuješ. Je možný, že tam kde jsi mají potvory větší ligtning resist, takže jim dáváš míň
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: já ty počty celkem chápu, i když jsem na matematiku jelito a beru to spíš pocitově.
    Možná je to právě tím levelováním, já do dexterity nedávám nic a aktuálně mám sílu 40 a dex 15, tak mi to na +10 levelu 2handeru dává fyzický dmg 260 +162 a i když by ta lightn měla dávat 234 fyzický +234 bleskem, tak prostě všemu musím dávat o jeden až dva údery navíc a skoro bych i řekl, že ty bubáky o něco míň rozhazuju. Ale to nevadí, stejně jsem chtěl zkusit, co to udělá s tím bleskem navíc.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: jinak ten výpočet je samozřejmě čistá dmg zbraně bez scalování dle tvejch statistik
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Sen's Fortress je vlhkej sen každýho sadomasochisty :)
    a zweihander ti pomáhá útočit z větší vzdálenosti a držet si odstup, takže pokud útok správně načasujes, nepřítel ti jen blbe naběhne do rány a končí... a hlavně sis mohla všimnout, že jako těžká zbraň mnohem líp rozráží štíty a způsobuje stun/omráčení, takže nepřátelům trvá trošku dýl, než se vzpamatujou a zaútočej znova
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: pojď na chvíli počítat (jakože matika mi nikdy nešla :)... měls Regular Zwei +10 = 260 dmg, pak jsi ho infusnul na Lightning a tam ti spadla phys. dmg na 234 (takže slabší), ALE když se podiváš do tabulky, tak Regular Zwei +15 má 325 phys dmg a Lightning Zwei má phys 325 + light. 325 dmg, takže pokud k tomu máš vhodný statistiky a budeš správně levelovat, tak by ses měl dostat tim lightningem na stejnou, ne-li vyšší výstupní dmg jak má zwei +15
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: dohrajes to uplne v pohode. Zacatkem jsi prosla nekompromisne, tak o tebe nemam obavu. Jakmile vyjdes ze Sens Fortres, tak budes vedet, ze uz te nic nezastavi :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: dark souls jsou vlastně taková pěkně vytuněná excelovská tabulka :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj ty sachy a matematicky rovnice pod tim vizualem vylozene vidis a navic ty matematicky vzorce funguji ve vsech vrstvach. Vlastne jsem nehral hru, kde bych mel pocit, ze ty vzorce precizne funguji tak do hloubky a komplexne na vsech urovnich. Vlastne je to precizni kod s grafickou nadstavbou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam