• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Valhalla Rising (2009) - Official Trailer HQ - UK Version
    https://youtu.be/3GJMVeJ7KLw
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Když už je ten pátek... nějaký tipy na "souls-like filmy"?! :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jj poctive na tom par let makali. ta hra ma neuveritelne oddany following, jeste pred mesicem ci tak se zase nekomu povedlo zprovoznit dalsi kus co z finalni hry vypadl, at uz jde o animace ci dialogy.. je to uplne absurd
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    no a fakt ze je to tak

Tomb Prospectors - All 2300 Root Dungeons Explored | Bloodborne Wiki
    https://www.bloodborne-wiki.com/2019/12/tomb-prospectors-project-all-2300-root.html
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw k Bloodborne - v predposledni epizode Modrak and Friends resili proceduralne generovany svety a samozrejme padla rec na BB, kde se Bocan rozpovidal o generovani dungeonu s tim, ze tam neni nekonecne nahodnej pocet, ale ze klic, kterej to ma na starosti tech svetu vygeneroval fixni pocet a to 2300 dungeonu a ze je nejaka parta po domluve zmapovala a prosla. Jsem linej si to googlit, tak by me zajimalo, jestli je to pravda, anebo akorat nejaka klasicka herni urban legend.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MISEC: chalice nikam neutece, s klidem si polevluj a pokracuj nightmare of mensis, amygdala ani logarius neutecou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: tak ja to taky hral asi par dni po vydani :) takze YT nic moc v te dobe, wiki uz zacala trochu fungovat a jedine co bylo, tak byl kolega z prace na telefonu a kazdou chvili si volali postrehy ze hry. Myslim, ze v te dobe snad ani nesla party na PS3 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pak jsem se do toho snažil trochu navést svoje okolí, abych to měl s kym hrát v coopu, ale všichni se na mě dívali tak nějak skrz prsty, jak mě tohle může bavit, když tam pořád jen umíram.. tak jsem v tom zůstal prostě sám :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já to jel poprvý bez twitche (žádnej totiž nebyl :), bez YT, bez wiki (na to jsem koukal cca od půlky, tam mi to už nedalo), po večerech v noci sám a bylo to jak na heráku.. řikal jsem si "to neni možný, jak je to boží".. a vůbec jsem nechápal, že to nehraje každej :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: presne, good luck, idealni je zacit Black Knightem :) a pak tohohle smudlu :) a nebo v tomto pripade zbesily uprk, on daleko nejde :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: obří štír = titanite demon... good luck! :D
    MISEC
    MISEC --- ---
    Neznasam brainsuckerov, v upper cathedral :( svine traja si ma podali a hned som mal o 6 insights menej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: pro zacatek je fakt dobry si cistit cestu :) a pak si tu oblast probehnout, kdyz je to vsechno vymlaceny a projit vsechny kouty. Zbesily sprint pro zacatecnika fakt nema smysl.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: jooo ale x hodim jsem si to prochazel potom znovu a znovu sam. Samozrejme jsem byl za rady z chatu rad. Diky tomu bych nevedel o Painted World, DLC... a musel bych si to spoilovat pres google, anebo bych ty mista kompletne minul. Kazdopadne rikam, ze ten twitch nemusi byt nutne vzdycky pustenej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: prosim te, ten se tam placal podobne jako ted ty :)))))
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: chat ignoruj, kdyz chcipnes, mrkni na nej, ale kdyz hrajes, je fajn to ignorovat
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: dyk pohoda, trochu te pichaj, jinak se nic hroznyho nedeje. Ono se nam to keca, kdyz vime, kudy jak jit a kdyz ti chceme poradit, tak tech 15 vterin zpozdeni je taky dost naprd :)

Za me, zacatek si musis prosekat, mozek musi zpracovat mapu, kdyz to pujdes po tricaty, tak uz budes vedet co a jak a nebudes muset pichat kazdyho enemaka co potkas, protoze z toho nic nemas (jo mas duse, ale tak male nevyznamne mnozstvi, ze to je zdrzovani)

Cerny rytir me pobavil, ne ze ne :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Ono je dobry projít si nový instance sama bez twitche a ten potom zapínat až na opakovaný rutinní pochody. Jinak to tříští pozornost, soustředění a pohlcení atmosférou.
    MISEC
    MISEC --- ---
    V Bloodborne som sa posunul zase o kusok dalej, Cainhurst castle vycisteny, stopku vystavil Martyr Logarius. Vyzera to na tvrdy oriesok, cesta k nemu dlha otravna len na to aby som tam prisiel a znova a znova zomrel pri skusani. No uvidime neskor.
    Nightmare frontier presmejdeny asi cely, ale len asi, lebo v tych poison jazerach kde mi na hlavu hadzu este aj kamene zhora som sa snazil najst cestu a vyzbierat co som videl a cim skor prec. ZUULUU mala si pravdu ten portal so zelenym je vytah, akurat som ho musel klasicky z druhej strany odomknut. Cesta k Amygdale volna, este som ju neskusal.
    Pobehal som lecture building 2F, zabil som tam NPC patches of spider, ako som ho dorazal nieco plkal a to mi napadlo ze asi NPC nieco sa dalo nejaky quest ale mal smolu bol mrtvy. Skoda ze save nie je taky ze by slo vratit sa naspat.
    Otvorila sa mi nova lokacia Nightmare Mensis, este som tam nebehal, zatial len lampicka rozsvietena.
    Chalice dungeon boss stale caka.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Pokud to budu hrát, tak na PC :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam