• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    JOPS: naprosty zaklad! - https://howlongtobeat.com/
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: Kde to najdeš?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tohle mě celkem pobavilo

How Long to Beat

Dark Souls: Prepare to Die
    Main Story: 46 h
    Main Story+Extras: 62.5 h
    Completionist: 105 h
    All Styles: 63 h

Dark Souls Remastered
    Main Story: 29.5 h
    Main Story+Extras: 44 h
    Completionist: 68 h
    All Styles:43.5 h
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: The King jsem viděl, ten byl skvělej
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Plus atmo mezi Dark Souls a Sekiro ma klasika Ninja Scroll a co se rytiriyn tyce, tak doporucuju The King z roku 2019 na Netflixu.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: Soloman Kane, Willow, Valhalla Rising, Conan the Barbarian, The Green Knight, Fire and Ice.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: to ti sedne. je to abstraktni, nekonkretni, trochu psychedelicky, sileny a se solidne tizivou atmosferou. Refn je blazen v pozitivnim slova smyslu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: to jsem neznal, perfect, dík
    !
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH:
    Valhalla Rising (2009) - Official Trailer HQ - UK Version
    https://youtu.be/3GJMVeJ7KLw
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Když už je ten pátek... nějaký tipy na "souls-like filmy"?! :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jj poctive na tom par let makali. ta hra ma neuveritelne oddany following, jeste pred mesicem ci tak se zase nekomu povedlo zprovoznit dalsi kus co z finalni hry vypadl, at uz jde o animace ci dialogy.. je to uplne absurd
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    no a fakt ze je to tak

Tomb Prospectors - All 2300 Root Dungeons Explored | Bloodborne Wiki
    https://www.bloodborne-wiki.com/2019/12/tomb-prospectors-project-all-2300-root.html
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw k Bloodborne - v predposledni epizode Modrak and Friends resili proceduralne generovany svety a samozrejme padla rec na BB, kde se Bocan rozpovidal o generovani dungeonu s tim, ze tam neni nekonecne nahodnej pocet, ale ze klic, kterej to ma na starosti tech svetu vygeneroval fixni pocet a to 2300 dungeonu a ze je nejaka parta po domluve zmapovala a prosla. Jsem linej si to googlit, tak by me zajimalo, jestli je to pravda, anebo akorat nejaka klasicka herni urban legend.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    MISEC: chalice nikam neutece, s klidem si polevluj a pokracuj nightmare of mensis, amygdala ani logarius neutecou.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: tak ja to taky hral asi par dni po vydani :) takze YT nic moc v te dobe, wiki uz zacala trochu fungovat a jedine co bylo, tak byl kolega z prace na telefonu a kazdou chvili si volali postrehy ze hry. Myslim, ze v te dobe snad ani nesla party na PS3 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pak jsem se do toho snažil trochu navést svoje okolí, abych to měl s kym hrát v coopu, ale všichni se na mě dívali tak nějak skrz prsty, jak mě tohle může bavit, když tam pořád jen umíram.. tak jsem v tom zůstal prostě sám :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já to jel poprvý bez twitche (žádnej totiž nebyl :), bez YT, bez wiki (na to jsem koukal cca od půlky, tam mi to už nedalo), po večerech v noci sám a bylo to jak na heráku.. řikal jsem si "to neni možný, jak je to boží".. a vůbec jsem nechápal, že to nehraje každej :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: presne, good luck, idealni je zacit Black Knightem :) a pak tohohle smudlu :) a nebo v tomto pripade zbesily uprk, on daleko nejde :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: obří štír = titanite demon... good luck! :D
    MISEC
    MISEC --- ---
    Neznasam brainsuckerov, v upper cathedral :( svine traja si ma podali a hned som mal o 6 insights menej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: pro zacatek je fakt dobry si cistit cestu :) a pak si tu oblast probehnout, kdyz je to vsechno vymlaceny a projit vsechny kouty. Zbesily sprint pro zacatecnika fakt nema smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam