• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: hmm, ja mam svatek, hmmmm
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: btw: Elden Ring vychazi dva dny pred mejma narozkama, stejne jako Zuuluu, takže bysme si měli vzít všichni tejden volno :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tak já s tou PS5 ještě asi chvíli počkám :)

Sony přestává vydávat PC hry pod mobilní divizí, zakládá novou značku PlayStation PC | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/novinky/sony-prestava-vydavat-pc-hry-pod-mobilni-divizi-zaklada-novou-znacku-playstation-pc-522030
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: ti řikam už asi měsíc - jdi do lesa :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: ty jseš normálně ta.... Xena! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: hezky shrnuto, cwjtim to podobně
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak DS1 za mnou, nejtezsi boss pro me byli asi Bell Gargoyles :) Kalameet, Manus a Gwyn sli na pull... po DS3 je to s tema bossama takovy nudnejsi.. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ja to vidim spis az v nedeli kolem obeda,/vecer
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    v tom traileru me asi nejvic dostalo tohle, doufam, ze tam podobne uchvatnych pohledu do krajiny bude vic. .)

KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    KOZLIKK: podle vseho jsou to dostupne classy pouze pro ten network test, finalni hra jich bude mit vic.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Jsem pro.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KOZLIKK: Bloody Wolf je jasnej favorit
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: tak jsem v dalsi NG, Gwyn padnul. Je to easy, ale je to hlavne o trpelivosti a chyby se tam neodpousti no.

Tak pak muzeme nekdy udelat prulet :) gargoyely, pavoucici, a tak dale :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    absolutne to tu nestiham cist, 100+ denne a vic je na me moc. :) kazdopadne gameplay z Elden Ring pekny, dost me prekvapilo jak to na TV vypadalo ve 4K/60fps pekne. zdaleka to teda nedosahuje kvalit nasviceni/komplexnosti/textur jako Demon Souls na PS5, ale i tak celkem pokrok. navic to pusobilo, ze nam ukazali prakticky jeden biom v mape a nic vic, takze nas asi ceka hodne momentu plnych prekvapeni. jenom uprimne doufam, ze ten open world nebude ciste vata mezi jednotlivymi dungeony, hrady etc.. pusobilo to na me celkove dost prazdne a o nicem, mapa velika, tak snad se jim z toho podari vyzdimat neco vic, no uvidime. uprimne jsem cekal nejaky vetsi pokrok, hlavne ve smyslu gameplaye, takhle to pusobi jako takovy koncentrat vseho co uz udelali, akorat s tim, ze se tam muze skakat. doufam, ze se tam dockame podobne zvlastnich bossfightu jako treba Divine Dragon v Sekiro a nebude to opetovne zdimani toho sameho v jinych kombinacich, coz z traileru zatim vnimam. vychazi to na me narozeniny, takze je jasny co budu delat. .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    How long is Dark Souls: Prepare to Die Edition? | HowLongToBeat
    https://howlongtobeat.com/game.php?id=2227

How long is Dark Souls: Remastered? | HowLongToBeat
    https://howlongtobeat.com/game?id=56677
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    JOPS: naprosty zaklad! - https://howlongtobeat.com/
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: Kde to najdeš?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    tohle mě celkem pobavilo

How Long to Beat

Dark Souls: Prepare to Die
    Main Story: 46 h
    Main Story+Extras: 62.5 h
    Completionist: 105 h
    All Styles: 63 h

Dark Souls Remastered
    Main Story: 29.5 h
    Main Story+Extras: 44 h
    Completionist: 68 h
    All Styles:43.5 h
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: The King jsem viděl, ten byl skvělej
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Plus atmo mezi Dark Souls a Sekiro ma klasika Ninja Scroll a co se rytiriyn tyce, tak doporucuju The King z roku 2019 na Netflixu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam