• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    a ta oblast patří k prazákladům celý DS mytologie
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    mimochodem jsi už docela blízko od jedný z mejch nejoblíbenějších a zároveň nejklidnějších oblastí v celý souls serii... když jsem tam poprvý dorazil, jen jsem tam stál a několik minut jenom čuměl :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    je dole pod těma žebříkama... schovanej... když už jsi konečně dole, musim to takhle bonznout, jsem měkkej :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jestki jsi nenašla spodní bonfire, tak za Queelag nechoď
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: dobře jsi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: asi špatně proč? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: to je za tou prvni hlubokou kruhovou sachtou na konci Blightownu s cestou do baziny. Prvni hmyzak, druhej s plameny a jedem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: joo, tak to fakt vubec netusim, to vypada, ze tam jsem asi ani nikdy nezabloudil :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ty jo, netusim, kde jsi :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: nope :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: máě na mysli tento růžový sad? :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: tak cesta k Bossovi uz je celkem v pohode, to je prochazka ruzovym sadem :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: presne, ted uz to bude jenom a jenom horsi :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: tak ted te ceka mozna trosku dalsi peklo no :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ktery? V tom tunelu? Nebo jeste nahore?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: aha, takže jsem tu zas s křížkem po funuse :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tzn. mezi Regular +15 a Raw +5 je rozdíl jen 25 dmg, ale hromada materiálu!!!! A pak je tu ještě jeden rozdíl, že na Raw nemůžeš aplikovat pine resin, což jsem stejně nikdy nedělal...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: To jsme na tom stejně. A šlo to celkem rychle :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Poměrně zásadní otázka - na jakym levelu máš ten zweihander? Pokud chceš v early game výrazně výkonnostně poskočit, můžeš ho infusnout na Raw. Nemá to takovou damage jako Regular na maximum, ale je to poměrně levný a můžeš pak časem "zacouvat", až budeš mít dost materiálů... Raw +5 stojí 10 velkejch titanite shardů a dává 300 physical dmg. Potřebuješ k tomu regular zweu +5 a dát Large Ember z Depths Andremu, což už jsi udělala...

Regular +5 195
    Regular +10 260
    Regular +14 312
    Regular +15 325

Raw 225
    Raw +5 300
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: za sebe rikam, ze ne, ty Crystal veci nejdou opravovat, ale asi pusobi celkem hezkou damage. Jedina crystal vec co jde opravovat, tak je kouzelnikcka hulka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam