• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Eh, to sis dost zkomplikovala život. Takže asi tušíš, co tě čeká :) vykoupení z hříchů :) a to co jsi zabila před tím bonfire, tak prodává ty prášky na tu tvoji hlavu. Tenhle bonfire je docela důležitý, protože se jde k němu teleportovat. Později ve hře
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: Geniální!!! Kdysi jsem o tom asi čet, ale nikdy se mi to nestalo.. ta hra mě neustále překvapue, i po šesti letech :)

ZUULUU: kdysi jsem byl z týhle vertikální mapy nadšenej, dneska už pořádně nevím, co si o ní myslet, ale třebas jí ještě neviděla :)

ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: to je asi to jak mlatis ty co maj mozkozrouta, ty jsem vynechal, prej je to nakazlivy :)
    vice info tady: https://darksouls.wiki.fextralife.com/Egg+Head
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jinak Ceaseless Discharge je asi nejjednodussi boss z celyho DS1, kdyz vis jak
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to na hlavě?! abch řek pravdu, tak nevim :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    100+
    date mi svodku?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jako že jsi našla bonfire, ale nesedla sis k němu? LOL :) ale ne že by se mi to taky nestalo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    I need help :) jsem u Seatha potřebuji ocas. Bosse vypnu v klidu, ale ten ocas nejsem schopnej získat. Šel jsem to už 8x a pořád nic. Někdo poblíž na ps4 či ps5?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: home sweet home
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nechte ji, at si to najde sama. Blightown a baziny se musi protrpet :) Bloodborne dohrala, zvladne i tohle.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: myslis, ze ji to tak hodne usnadnujeme? Ja si to uplne nemyslim :) ta hra si to zaridi sama :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: nechceš jí poslat rovnou GPS do mobilu? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: dulezita informace, kdyz na nej koukas, tak 200 metru doprava, dva pavouci a pak tunel
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: hledej napravo od toho mlýnskýho kola
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: myslíš T-54 nebo T-55? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: no, to je to posledni, co by te melo desit :) ten bonfire jsi musela minout. Je v takovem vetsim tunelu, ze by se do nej vesly dva tanky vedle sebe :)))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    a ta oblast patří k prazákladům celý DS mytologie
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    mimochodem jsi už docela blízko od jedný z mejch nejoblíbenějších a zároveň nejklidnějších oblastí v celý souls serii... když jsem tam poprvý dorazil, jen jsem tam stál a několik minut jenom čuměl :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    je dole pod těma žebříkama... schovanej... když už jsi konečně dole, musim to takhle bonznout, jsem měkkej :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jestki jsi nenašla spodní bonfire, tak za Queelag nechoď
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam