• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já jednou omylem zabil FireKeeperku v Anor Londo... a pak se mi stalo, ze jsem chtel pouzit firekeeper soul a omylem jsem ji sezral :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nechte taky trochu Zuuluu, at se tim protrapi sama. Ta hra je vystavena na tom, ze s nama poprve rozverne vyjebava a my hledame zpusoby, jak vsechny ty zakernosti vyresit. Procitani si inventare a hledani zpusobu jak na co a proc funguje je polovina zazitku, stejne jako studena sprcha z toho, ze jsme nekoho z NPC (ne)omylem zabili a prepsali celou rovnici fungovani sveta. Ten prvni zazitek je neopakovatelnej, tak bych radil a pomahal az s nastupem totalni frustrace. Nasranou undead bábu jsme vyresili a ted je na case, aby se do toho sveta ponorila zase na chvili sama.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja zacal hrat DS3 s tema dvouma mecema a je to teda strasna prasarna, uz mam sharp gem, k tomu pres 30 dex (ostatni staty trpi) a dela to teda strasnou dmg.. Ted je trosku problem, ze bych potreboval vic zivotu, staminy a lepsi brneni, protoze me black knight zabil na ranu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem si dneska ráno trochu přivstal, zaběh do Londa pro Havel set, pak hezky do New Londo Ruins (tam bych fakt chtěl trávit dovolenou), vypustim vodu, skočim na Four Kings, jakože pohodička, a ejhle... v Prepare to Die jsem je dal asi napotřetí v kombinaci Havel/Fire Claymore, v NG+ dokonce napoprvý, ale teď jim neubíram skoro nic, zkoušel jsem i pyromancy a taky to úplně nedává... safra, to musim nějak vyšpekulovat tohle, přece si neutrhnu z ostudy kabát :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: jak rikam, uz muzes bezet nahoru zpatky do Firelinku, tam v tuto chvili dole nejsi schopna moc pokracovat dal. Sice tam muzes porazit toho bosse, co tam je, ale jak rikam, je to ted zbytecny, protoze te hra stejne dal nepusti
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: nezere to souly?

Hele ja si velmi casto pomaham navody na souls hry, nemam cas ani energii to chodit cely naslepo, treba questy jsem nepochopil vubec, pribeh trochu chapu az po tom co jsem si nasel nejaky video na ytb, kde to popisuji... A stejne mam porad pocit, ze to nechapu..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ono prosim te to nema na funkci postavy snad zadny vliv ta hlava ne? Ja se priznam, ze mi to bylo uplne jedno. V tomhle jsem strasnej cynik a nic tohle se mnou nedela.

V nejhorsim ti ty vajicka dneska nekde muzu hodit :) ale budu u PS az nekdy vecer.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Jinak teď v této lokaci už nemusíš být, teď sis otevřela bránu co u ní stál Sigmayer, takže hurá na povrch :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Eh, to sis dost zkomplikovala život. Takže asi tušíš, co tě čeká :) vykoupení z hříchů :) a to co jsi zabila před tím bonfire, tak prodává ty prášky na tu tvoji hlavu. Tenhle bonfire je docela důležitý, protože se jde k němu teleportovat. Později ve hře
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: Geniální!!! Kdysi jsem o tom asi čet, ale nikdy se mi to nestalo.. ta hra mě neustále překvapue, i po šesti letech :)

ZUULUU: kdysi jsem byl z týhle vertikální mapy nadšenej, dneska už pořádně nevím, co si o ní myslet, ale třebas jí ještě neviděla :)

ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: to je asi to jak mlatis ty co maj mozkozrouta, ty jsem vynechal, prej je to nakazlivy :)
    vice info tady: https://darksouls.wiki.fextralife.com/Egg+Head
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jinak Ceaseless Discharge je asi nejjednodussi boss z celyho DS1, kdyz vis jak
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to na hlavě?! abch řek pravdu, tak nevim :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    100+
    date mi svodku?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jako že jsi našla bonfire, ale nesedla sis k němu? LOL :) ale ne že by se mi to taky nestalo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    I need help :) jsem u Seatha potřebuji ocas. Bosse vypnu v klidu, ale ten ocas nejsem schopnej získat. Šel jsem to už 8x a pořád nic. Někdo poblíž na ps4 či ps5?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: home sweet home
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nechte ji, at si to najde sama. Blightown a baziny se musi protrpet :) Bloodborne dohrala, zvladne i tohle.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: myslis, ze ji to tak hodne usnadnujeme? Ja si to uplne nemyslim :) ta hra si to zaridi sama :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: nechceš jí poslat rovnou GPS do mobilu? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam