• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: Došlo mi to se skluzem. Neberu!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: ale je to jen na ps5
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    chcete ještě někdo? kámoš mi psal že má taky kod, ale nemá ps5, tak vás spojím jestli o to někdo stojíte...
    TERZ
    TERZ --- ---
    Hurá hej je to doma!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: bonfire v Sen's Fortress se tu řešil zrovna nedávno :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ale chapu, Shadow of the Colossus štýlo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Eeeee

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nadějná akce Lies of P vypadá jako od FromSoftware » Vortex
    https://www.vortex.cz/nadejna-akce-lies-of-p-vypada-jako-od-fromsoftware/?fbclid=IwAR3BplMKW16fk9Coo_N139kt8MIKiNEQAm9kqRLNlFglBaGXF8mGh9fJeHQ

Lies of P: Alpha Gameplay Teaser - "Wake up, son. Your stage is set." - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=QzE4WBKs98o&feature=emb_logo
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: aspoň budou mít děti, co jíst :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    LOVE_DALI: ale prej z tebe bude cimdalvic odpadavat maso...
    ENDER
    ENDER --- ---
    LOVE_DALI: prej ne a je s tim spojenej nejakej secrete ending..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Hmm, přemejšlím, jestli se mám "od-hollowovat" ve 3. Je to drahý jako prase a pokud chápu dobře, tak to stejně není potřeba?
    ENDER
    ENDER --- ---
    LOVE_DALI: kdyz jsem hral trojku poprvy, mel jsem prebindovane ovladani, takze jsem mlatil stejnym tlacitkem, kterym jsem inicoval rozhovory, dopadlo to tak, ze jsem pravidelne zabijel tu pani u ktery se leveluje, nastesti se ve trojce respawnuje :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jinak ještě jeden komickej moment dneska - úplně jsem zapomněl, že Transient Curse je jen dočasnej buff, takže jsem vlítnul v půlce ruin na skupinku duchů, máchnu mezi ně zweihanderem jakože "Ahoj kluci!" a nic.... v momentě mi to došlo, tak jsem udělal jeden kotoul vzad a traaaaaadááááááááááááááá.. Welcome in Firelink Shrine :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Mno, tenkrát jsem o odpuštění nic nevěděl, tak jsem ho zabil a zbytek hry byl nasranej :D
    Jinak jeho kladivo je zase super, to jo :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH:
    ENDER: A co takhle omylem praštit Andreho? Něco jsem si přendával na stole a ťukl do klávesnice :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: taky jsem ji zabil, upgrade flasky se hodi :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já jednou omylem zabil FireKeeperku v Anor Londo... a pak se mi stalo, ze jsem chtel pouzit firekeeper soul a omylem jsem ji sezral :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nechte taky trochu Zuuluu, at se tim protrapi sama. Ta hra je vystavena na tom, ze s nama poprve rozverne vyjebava a my hledame zpusoby, jak vsechny ty zakernosti vyresit. Procitani si inventare a hledani zpusobu jak na co a proc funguje je polovina zazitku, stejne jako studena sprcha z toho, ze jsme nekoho z NPC (ne)omylem zabili a prepsali celou rovnici fungovani sveta. Ten prvni zazitek je neopakovatelnej, tak bych radil a pomahal az s nastupem totalni frustrace. Nasranou undead bábu jsme vyresili a ted je na case, aby se do toho sveta ponorila zase na chvili sama.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja zacal hrat DS3 s tema dvouma mecema a je to teda strasna prasarna, uz mam sharp gem, k tomu pres 30 dex (ostatni staty trpi) a dela to teda strasnou dmg.. Ted je trosku problem, ze bych potreboval vic zivotu, staminy a lepsi brneni, protoze me black knight zabil na ranu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam