• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jump :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: celkově ta lokace je masox, hodí to člověka úplně do jinam... a podobně nadpozemskej je track, co hraje při tvorbě postavy.. tam už z hudby tušíš, že to nebude úplně obyčejný fantasy :)

A Moment's Peace Dark Souls - Ost 1 hour Extended
    https://www.youtube.com/watch?v=cqM_bRcNbpw
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: bez muceni se priznam, ze tohle byl pro me jeden z nejsilnejsich hernich momentu ohledne soundtracku dekady (mozna celkove). Jak je clovek zvyklej na klasicky schemata gradace, kde bys automatick cekal apokalypticky choraly ti naserviruji tohle... V ten moment me to spojeni obrazu a hudby solidne paralyzovalo, protoze se v tobe nastrelenej adrenalin s touhle tezkotonazni smutnou melancholii. Podobne smutne jsem si nepripadal od Nier Automata chiptune ost.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    včera jsem vlez na chvíli ke Gwynovi a od tý doby se toho nemůžu zbavit :)

Dark Souls: Gwyn, Lord of Cinder boss fight music 1 hour.
    https://www.youtube.com/watch?v=PVW5Z66-80k
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: se na nej tesim :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Nope dam vědět
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: kdyz jsi na rimse a locknes enemaka a on spadne dolu, tak se casto stava, ze jak je locknutej, tak udelas pul krok a letis za nim :)

LOVE_DALI: v pohode :)

ZUULUU: tak doufam, ze vecer bude stream na rimsach Anor Londa a ze si pak objednas tricko ANOR LONDO ARCHER CLUB :)

NAGASAWA: trika jeste nedorazila? :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: abys neočkovala
    tvl, už mi hrabe :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ty jsi na te rimse? nebo uz dole? Na rimse je podle me docela dulezite, abys je nelockovala
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: ono je jde i nalákat a běhat kolem lustru a oni často spadnou úplně sami... nebo se schovat za velkej štít a tankovat je :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Opakování, matka moudrosti.
    @Zuuluu, pokud jsi ještě neviděla:
    Dark Souls locations in real life
    https://www.youtube.com/watch?v=LEnCz6goaB0
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: člověka DS změní, ať už jdu někam do lesa, na výlet někam na hrad, vidim západ sluhnce apod., jede mi to pořád v hlavě na pozadí a nejde se toho už nijak zbavit :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    ENDER: Musíš bejt enkindled nebo jak tomu rikaj, prostě sežrat ember a myslim ze boss v lokaci musí žít.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja mel vcera prvni invade v tom lese na d farron keep a byla to docela sranda, akorat jsem zakapal na svoji nezkusenost... Objevili se tam 2 lidi, jednoho jsem malem zabil a pak jsem dostal dykou do ledvin...

Jak funguji invade? Muzou na me skocit kdekoliv? Musim byt kindled?
    Mluvim o ds3.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    i toho Kalameeta jsem dal sam na druhej pokus (sice nevim jak, ale dal)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Selhal jsem! Za to mohla moje zvedavost, jak summon funguje. Uz jsem ve vane spalil obleceni, ve kterym jsem ten fight vybojoval a od ty doby se sebeposkozuju.

LAZARIUS: Artoria jsem sel solo, jako potom vsechny bossy ve hre.
    TERZ
    TERZ --- ---
    LAZARIUS: O&S, u Artoria jsme pak taky blbli ve třech opakovaně ale poprvé si myslím jel sólo.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    TERZ: na O&S nebo Artoria?
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Naga si vzal 2 nebo 3 summony na nejlepší boss fight ve hře a připravil se tak o parádně frustrující zážitek. Nebuď jako naga!
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    ZUULUU: aby ses vůbec mohla poklonit, musíš mít faith 25. Při prvním průchodu podle mě moc covenanty nemá smysl řešit. Na základní NG je jeden pomocník až až
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam