• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    myslim si (po tom co jsem videl ctyrikrat video vaatiho), ze Elden Ringem tu serii nadobro pohrbi… jako je mi jasne jak to bude fungovat: dojdes si pro mapu, pomrcasis se na kousku mapy s vsemoznou verbezi, pak sup lup na bosse stromu a toto v blede modrem petkrat? nebo jedno kolikrat… na vsechno bych si zvyknul… i na to ze ta mapa a prostredi vypada jak moje prdel po operaci hemoroidu, ale ze tam budu skakat jak mario pres kameny a zidky? cmon, kde to jsme… uz ted vidim ty prvni memy jak v havlovi vyskakujes tri metry do vzduchu a smeje se ti cely internet…
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: je fakt, ze ted na to koukam z pohledu carodeje :)

v AL udelam ctyri vystrely a zpatky k bonfire, u tech Falang jsem tech vystrelu musel udelat aspon 8 a to me jeste 4x trefili :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: myslim ty ctyri rytire u druheho bonfire, ne ty hovada obrovsky co jsou na zacatku AL
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Falanga padla pod halapartnou na dve-tri machnuti a nafasoval jsem 10K bez hrozby. Rytiri mi trvali dyl a byli ctyri po 1500. Falanga je efektivnejsi.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: ja tam behal s great clubem a byli hned dole.. Me prijde, ze v AL musis behat hrozne daleko (navic ja tam zabil keeperku, takze mi tam nehorelo)..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: mne prijde porad rychlejsi vymlatit ty ctyri rytire na patre u bonfire v Anor Londo. Nez jsem je vymlatil, tak mi to trvalo o dost dele, nez rytiri v Anor Londo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: tam se dobre farmi za vratama u prvniho bonfire, jak tam sedi typci s kopima u sochy..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrajeme živě Elden Ring. Vzhůru do Limgrave, vzhůru za neoficiálním Dark Souls 4 od FromSoftware
    https://www.youtube.com/watch?v=FBAvqGTyKc8
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mě se celkově art a mechaniky ER moc nelíběj. Je to jako Witcher a Dark Souls 2. Chápu, že chtěj zkusit něco novýho, ale na mě to nebude :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: U crystal jsem jenom upgraduje.
    Upgrade všude zároveň opravuje
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: souhlasim, asi 10x me zabili thrallove... Clovek si rika, ze je v pohode, hru ma v maliku a prestane se trosku soustredit :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Dá se opravit upgradem. Samozřejmě pokud to je už na max a brokne se to, tak smůla.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: včera byl celkově nějakej divnej den :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ty vogo, pauzni? To nejde, ja se kazdy den strasne tesim, az si to pustim a zahraju :D nekdy si to pustim na pul hodinky, nekdy na hodinku, nekdy me hra nasere tak rychle, ze ani procesor se nestaci ohrat :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Co jsem se ale dival na gameplay video od Vaati, tak tam se ty stromy vlastne ani nehnou, tak to bylo imho spojeny akorat s vichrem.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GANDHI: od zacatku me ty stromy bijou do oci, kdyby se hejbaly jen pri kratky vichrici ok, ale jestli s sebou budou takhle mlatit furt, tak je to celkem trapas :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jen takova oskliva otazka, co rikate na to ze strormy ve vetru vypadaj stejne prdelne jako ve witchrovi, kterej uz ma par let za sebou a evidentne stejne jao elden ring nejspis pouziva speed tree a veskerej problem je o tom, ze kopnce vetvi dovadej protoze jsou to jen plany (proste proble, kterej je uz znamej nekoli let:p) - Jinak to vizualne vypada cim dal tim lip, ale tohle mi proste prijde takove - trapne
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Když je na nule, tak je to konečná řekl bych
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj Loganovo kouzlo plus krystalická demons axe = damage jako hovado
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam