• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Jasně, viděl jsem pár videí a není to pro mě :) Českou scénů (i v mnoha dalších směrech kompletně ignoruju) :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: že máš hemeroidy mě mrzí, ale to se dá už dneska řešit... od ER jsem si taky přál větší revoluci, na druhou stranu už ten open world jim dal asi docela zabrat... ale hodnotit to budu, až budu mít za sebou 20-30 hodin, ne teď (i když skákání koníkem 150 metrů ze skály taky neni zrovna to, co bych si FS představoval :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: priznam se, ze ja se na to kurva tesim strasne moc :)

jediny co me tam sere, tak je ten kun s tryskovym pohonem v prdeli.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: sekiro uz od zacatku komunikovalo zcela zrejmou evoluci zanru… tady se komunikuje leda hovno co vylezlo skrz ten hemoroid…
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: to tady necti ten fanservis mistnich youtuberu co vydelavaji na reklame pred a po “poradu”… koukni na par videi a udelej si nazor sam, vsak toho mame nahrano…
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Mno, jestli tomu budou někteří borci říkat vzhůru za neoficiálním Dark Souls 4 od FromSoftware tak Ti nevím.
    Tohle nemá s Dark Souls nic společnýho.
    Ale pamatuješ z Futuramy díl "Fry and the Slurm Factory"?

Slurm Queen: As for you, you will be submerged in Royal Slurm which, in a matter of minutes, will transform you into a Slurm Queen like myself.
    Small Glurmo #1: But, Your Highness, she's a commoner. Her Slurm will taste foul.
    Slurm Queen: Yes! Which is why we'll market it as New Slurm. Then, when everyone hates it, we'll bring back Slurm Classic, and make billions!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: popravdě doufal jsem, že to půjde trochu cestou Mortal Shell.... temná těžká melancholická rubačka... to se někam vytratilo... ale k Sekiru jsem byl taky původně skeptickej, nechtěl jsem ho koupit a nakonec jsem byl nadšenej... tj. mam k tomu taky svoje výhrady, ale že by mě to odradilo od nákupu, to zas ne (budu asi chvílema remcat, že je to ale nakonec budu asi spokojenej, řek bych :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj ja to bral hrubou silou. Halapartna obepsala pulkruh pres pulku falangy. Strilet bych do nich nechtel. Tady na nyxu jsem cetl, ze prej Falanga nerada ohen, tak jsem zkousel tu nejvyssi pyromancii, ale to strasne trvalo. Nejlepsi bylo obehnout falangu, aby se natocila zady, mách mách profit.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    myslim si (po tom co jsem videl ctyrikrat video vaatiho), ze Elden Ringem tu serii nadobro pohrbi… jako je mi jasne jak to bude fungovat: dojdes si pro mapu, pomrcasis se na kousku mapy s vsemoznou verbezi, pak sup lup na bosse stromu a toto v blede modrem petkrat? nebo jedno kolikrat… na vsechno bych si zvyknul… i na to ze ta mapa a prostredi vypada jak moje prdel po operaci hemoroidu, ale ze tam budu skakat jak mario pres kameny a zidky? cmon, kde to jsme… uz ted vidim ty prvni memy jak v havlovi vyskakujes tri metry do vzduchu a smeje se ti cely internet…
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: je fakt, ze ted na to koukam z pohledu carodeje :)

v AL udelam ctyri vystrely a zpatky k bonfire, u tech Falang jsem tech vystrelu musel udelat aspon 8 a to me jeste 4x trefili :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: myslim ty ctyri rytire u druheho bonfire, ne ty hovada obrovsky co jsou na zacatku AL
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Falanga padla pod halapartnou na dve-tri machnuti a nafasoval jsem 10K bez hrozby. Rytiri mi trvali dyl a byli ctyri po 1500. Falanga je efektivnejsi.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: ja tam behal s great clubem a byli hned dole.. Me prijde, ze v AL musis behat hrozne daleko (navic ja tam zabil keeperku, takze mi tam nehorelo)..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: mne prijde porad rychlejsi vymlatit ty ctyri rytire na patre u bonfire v Anor Londo. Nez jsem je vymlatil, tak mi to trvalo o dost dele, nez rytiri v Anor Londo.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: tam se dobre farmi za vratama u prvniho bonfire, jak tam sedi typci s kopima u sochy..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrajeme živě Elden Ring. Vzhůru do Limgrave, vzhůru za neoficiálním Dark Souls 4 od FromSoftware
    https://www.youtube.com/watch?v=FBAvqGTyKc8
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Mě se celkově art a mechaniky ER moc nelíběj. Je to jako Witcher a Dark Souls 2. Chápu, že chtěj zkusit něco novýho, ale na mě to nebude :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: U crystal jsem jenom upgraduje.
    Upgrade všude zároveň opravuje
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: souhlasim, asi 10x me zabili thrallove... Clovek si rika, ze je v pohode, hru ma v maliku a prestane se trosku soustredit :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Dá se opravit upgradem. Samozřejmě pokud to je už na max a brokne se to, tak smůla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam