PHOW_SAATCH: asi hodinu a pul, sel jsem z Firelinku pres Dragon Valley do lesa a do Undead Parish k bonfire, pak jsem si sel sebrat Claymore na moste, zmlatil jsem Tauruse kvuli dusim, vsechno cpu do sily a do staminy (potesilo me, ze ENDURANCE pridava staminu i nosnost, mam pocit, ze v jinych DS je nosnost zvlast, ale nejsem si jistej)
a pak jsem zpraskal Gargoyely, a pak hura na Pavoucici, ta sla taky celkem v pohode. Sel jsem k ni taky zadem pres Dragon Valley
No a SENS Fortress jsem probehl na prvni dobrou, coz u me nebyva zvykem, zpraskal Golema (s tou zbrani to bylo horsi, protoze byla jenom na +5) a dostal se do Anor Londo.
Tam jsem si rikal, ty vole, ted se mi to moc nechce, ale uvidime. Prosel jsem to az k druhemu bonfire snad s jednim napitim z lahvicky. Ted uz pro me behani po rimsach a archers nedela problem, protoze jsem trochu trenoval parry a toho rytire nahore proste vykreju, probodnu, vykreju probodnu a pak jeste jednou vykreju a nazdar.
ted jsem rano dve hodiny hral (v Anor Londo jsem si vzal HAVEL SET) a pelasil jsem zpet na bosse, ktere jsem nedelal v prvni pulce hry.
Capra vs Havel brneni a obourucak. Musim rict, ze to je fakt tezka zivacka. Obcas Vam trochu zavibruje joypad, ze Vas neco skrabnulo, ale tam co kouzelnikovi zmizelo 3/4 zivota, tak ted ubylo tak smesne mnozstvi zivota, ze jsem machal obourucakem znova a znova :)
Potom jsem v DEPTH bral LARGE EMBER a kdyz jsem tam byl, tak jsem polechtal Gaplin dragona. Kdyz jsem byl ve Firelinku, tak jsem si skocil vypustit vodu do New Londo Ruins a skocil pro ten jeste vetsi VERY LARGE EMBER, ktery se tam nachazi. Taky jsem tam nezarval ani jednou. MILUJU HAVEL BRNENI :) Udelal poradnej upgrade Claymore a hned je na svete veseleji. Rytiri padaji na dve rany, uz jsem si i zvykl na moveset, takze parada.
Byl jsem jeste zmlatit Motyle
O&S jsou dole a ted pujdu polechtat nektere z tech ctyr hlavnich bossu.
chcipnul jsem vseho vsudy asi 4x, ale ani jednou jsem jeste neprisel o duse. Nejtrapnejsi chcipnuti bylo u Tauruse na moste, kdy me pitomec shodil z mostu :)