• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Moje dnešní statistika: 2 hodiny Demon's Souls Remake, 1 hodina Bloodborne, 2 hodiny Elden Ring. Všechny jsem hrál poprvý v životě, takže dnešní večer si budu muset zapsat někam do kalendáře :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: to bude tim ze remastered kupovali spis lidi co uz jednicku dohrali ne?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Ouuu skoda
    TERZ
    TERZ --- ---
    TERZ: tak bohužel to nepustím, přímo z konzole je to blokováný a jiný propriety nemám. Ale je toho plnej twitch tak nalaďte někoho talentovanejsiho :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Seath je zmrd, takze zabit :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Zautocil jsem na anriho, pritom si ho potrebuju vzit! Absolution za 50k.. Skvely
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: A/20
    B/30
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jeste me napadla jedna vec - vrazila jsi nekolik bodu do slotu na kouzla a Power Within koukam nepouzivas... nepremejslela jsi, ze bys mohla pouzivat leceni? Staci do druhyho slotu v levy ruce dat talisnan, koupit Heal nebo Great Heal, naladit miracles u bonfiru a muzes lecit nad ramec estusek...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: tam se pouziva prsten, kterej ti uchova duse, ktere mas. Sacrifice ring nebo tak nejak se jmenuje. Ale pokud tam jdes a nemas skoro zadne duse, tak ho nepotrebujes :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: presne to jsem si rikal taky, ale za chvili budu mozna ER zkouset, tak uvidime, jak na tom budu ja ;)

btw: ted jsem v Painted World a zjistil jsem, že mam solidni neznalosti miraclu a magie v DS, vlastne vubec nevim, co vsechno se tam da delat, vzdycky me to tlacilo k tomu jet tezky a stredne tezky zbrane, tak to budu sbirat a po jednom zkouset, co to vlastne dela
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Ono bude tropit neplechu to prehozeny ovládání viď. Jinak jsem koukal na stream Vortexu a měl jsem vyloženě chut křičet na televizi: “Ježíš Zdeňku kurwa, backstab, ne do štítu, nedělej ty kotrmelce! Backstab! Obejdi ho! Backstab!”
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU:
    Dark Souls PVC SD Soška The Great Grey Wolf Sif 22 cm First 4 Figures
    https://www.jedishop.cz/dark-souls-pvc-sd-soska-the-great-grey-wolf-sif-22-cm/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Sifa potrebujes kvuli prstenu, bez kteryho se pak nehnes, takze city stranou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Sifa potrebujes kvuli prstenu, bez kteryho se pak nehnes, takze city stranou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nemusis, akorat to pak nedohrajes :)
    ja jsem dal dopo dva titanite demony, Stray demona, dosel si pro panenku a jdu plenit do Painted World
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: NG+ je o dost lehčí, to cos předtim běžela 10 hodin poběžíš hodinu... jednak už budeš mít nalevelováno, druhak budeš mít znalosti a nebudeš prozkoumávat a sbírat každou blbinu
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Měl sem radši spát :D
    Ne hele dobrý, moc mi to nešlo, buď únava nebo sem lemra. Upřímně ani nevim co ktomu říct, v těch mechanikach se zatim nevyznám, měl sem to spíš jako výpravu po openworldu. V jednu chvili sem chtěl spadnout hodně dolu a s konem to šlo (potěšilo), najednou mi to koně vzalo ze invade, do minuty ze prochazi kamos na pomoc, jolly cooperation. Bosse sem zatim slozil jedineho, furt sem zacinal od znovu s ruznyma postavama abych to videl a pak se snazil hodinu upitvat bosse v openworldu aby mi dosel cas (a nasledne sem se dozvedel ze na tohohle se ma chodit s konem...). 3h jsou fakt málo času. A nepotkal sem jedinej bug.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: ostatni uz to videli vcera na twitchi, ale docela jsem cumel

a/ 28.5 %
    b/ 51.7 %

to znamená, ze v PtD prošla přes O&S ani ne třetina hráčů :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: No a dojmy? DOJMY?
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Jo pokud budu vzhuru tak to v 8 poustim, dal sem si dnes tu session od 4 a zacinam toho litovat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam