• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Seath je zmrd, takze zabit :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Zautocil jsem na anriho, pritom si ho potrebuju vzit! Absolution za 50k.. Skvely
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: A/20
    B/30
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jeste me napadla jedna vec - vrazila jsi nekolik bodu do slotu na kouzla a Power Within koukam nepouzivas... nepremejslela jsi, ze bys mohla pouzivat leceni? Staci do druhyho slotu v levy ruce dat talisnan, koupit Heal nebo Great Heal, naladit miracles u bonfiru a muzes lecit nad ramec estusek...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: tam se pouziva prsten, kterej ti uchova duse, ktere mas. Sacrifice ring nebo tak nejak se jmenuje. Ale pokud tam jdes a nemas skoro zadne duse, tak ho nepotrebujes :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: presne to jsem si rikal taky, ale za chvili budu mozna ER zkouset, tak uvidime, jak na tom budu ja ;)

btw: ted jsem v Painted World a zjistil jsem, že mam solidni neznalosti miraclu a magie v DS, vlastne vubec nevim, co vsechno se tam da delat, vzdycky me to tlacilo k tomu jet tezky a stredne tezky zbrane, tak to budu sbirat a po jednom zkouset, co to vlastne dela
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Ono bude tropit neplechu to prehozeny ovládání viď. Jinak jsem koukal na stream Vortexu a měl jsem vyloženě chut křičet na televizi: “Ježíš Zdeňku kurwa, backstab, ne do štítu, nedělej ty kotrmelce! Backstab! Obejdi ho! Backstab!”
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU:
    Dark Souls PVC SD Soška The Great Grey Wolf Sif 22 cm First 4 Figures
    https://www.jedishop.cz/dark-souls-pvc-sd-soska-the-great-grey-wolf-sif-22-cm/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Sifa potrebujes kvuli prstenu, bez kteryho se pak nehnes, takze city stranou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Sifa potrebujes kvuli prstenu, bez kteryho se pak nehnes, takze city stranou :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nemusis, akorat to pak nedohrajes :)
    ja jsem dal dopo dva titanite demony, Stray demona, dosel si pro panenku a jdu plenit do Painted World
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: NG+ je o dost lehčí, to cos předtim běžela 10 hodin poběžíš hodinu... jednak už budeš mít nalevelováno, druhak budeš mít znalosti a nebudeš prozkoumávat a sbírat každou blbinu
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Měl sem radši spát :D
    Ne hele dobrý, moc mi to nešlo, buď únava nebo sem lemra. Upřímně ani nevim co ktomu říct, v těch mechanikach se zatim nevyznám, měl sem to spíš jako výpravu po openworldu. V jednu chvili sem chtěl spadnout hodně dolu a s konem to šlo (potěšilo), najednou mi to koně vzalo ze invade, do minuty ze prochazi kamos na pomoc, jolly cooperation. Bosse sem zatim slozil jedineho, furt sem zacinal od znovu s ruznyma postavama abych to videl a pak se snazil hodinu upitvat bosse v openworldu aby mi dosel cas (a nasledne sem se dozvedel ze na tohohle se ma chodit s konem...). 3h jsou fakt málo času. A nepotkal sem jedinej bug.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: ostatni uz to videli vcera na twitchi, ale docela jsem cumel

a/ 28.5 %
    b/ 51.7 %

to znamená, ze v PtD prošla přes O&S ani ne třetina hráčů :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: No a dojmy? DOJMY?
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Jo pokud budu vzhuru tak to v 8 poustim, dal sem si dnes tu session od 4 a zacinam toho litovat :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Hele jedes skvěle. Ono je něco jinyho, když mas celou hru odehranou klidně 8-10x a to, ze ten svět teprve prochazis. Jestli pojedeš na platinu, tak uvidíš, jak druhej a třetí průchod klidně stihnes za vikend, protože si budeš přesně pamatovat co, kde, jak a proč. První průchod boli, trvá a je nejlepší. U nej se s hladkým scenarem nepočítá. Naopak.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a tobe gratulace k O&S, koho jsi zabila jako druheho?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: proc marnej, ja v tom mam mladi, ja znat movesety beznych enemaku, ja vim co zabijet, co nechat byt, vim zkratky, myslim, ze mapu mam taky celkem zmaknutou. Akorat obcas u bossu panikarim.

Co prochozene nemam, tak jsou treba datadisky, tam to je boj vzdycky :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jak jsem rikal, ze hrat za kouzelnika a za rytire jsou dve rozdilne hry, tak fakt to je obrovsky rozdil.

kouzelnik je posera, kterej si drzi odstup a boji se kazde rany, ktera na nej leti, protoze to muze byt konecna.

s timhle debilem, co ted hraju, kdy mam asi nejtezsi brneni ve hre, obourucak, na zadech stit, tak si pripadam jak nesmrtelnej. kdyz me zabijou, tak fakt jenom tim, ze nekam spadnu. Snad se mi jeste nestalo, ze by mi doslo zdravi :) a samozrejme delam klasicke kotouly, zadne padani pres zada :) A kdyz jste schopni obourucakem dat 5 uderu za sebou, tak zadnej enemak zatim nevydrzel (bosse nepocitam, ti maji vetsi vydrz) :))

takze vsem doporucuju si zkusit opacnou postavu nez hrajete a uvidite, ze to je zase trochu jina challenge :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam