• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: jsi vyměk nějak brzy, čekal jsem, že budeš hrát drsňáka trochu dýl :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak ja na něj taky zkusim brzy vlítnout, nejsem nijak extra nalevelenej, tak to bude výzva, jen co dočistim PWoA
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Budem brát sázky? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_: ja doufam ze na pc to nebude capnute
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jako chtěl bych 60fps... ne že ne...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: *mně
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: No mě nakonec vlastně ani nebude zasadne vadit, když mi do ty doby nestihne PS5 přijít. Na ctyrce to vypadá porad dustojne

https://youtu.be/PuCNeLoEniU
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jako jo no, poslední dva dny jsem trávil na twitchi a yt abych se díval na spoustu streamerů jak s tím kusem mapy v network testu naložili a ano, těším se moc! už nechci vidět ani trailer...
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem chvili koukal na Agraela (asi hodinku) a je jasny, ze do ER jdu. Ted jenom resim, zda si porizovat PS5, ci to prdnu na PC
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Oukej tak definitivně prestavam o Elden Ringu pochybovat. Choreo, dabing, atmo… To je proste nadhera.

Elden Ring: Margit the Fell Omen Boss Gameplay (4K)
    https://youtu.be/Ge8W7LeCnv0
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jsem tě chtěl trochu povzbudit a asi to nebyla nejšťastnější formulace :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Je to mrcha. Tak bojuj.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Musíš dozadu na konec jezera. Jdi po levým okraji ať nezahucis do hloubky a uvidíš tam….
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: mluvila jsi s pani u jezera?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Sekiro, v němčině, od začátku, po třech letech, live now...
    Budu tak hodinu...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Nenahrál jsem toho moc, ale nejvíc mě asi bavily Demon's Souls, tam je to daný, nenašel jsem na tom jedinou chybu. Bloodborne samozřejmě taky skvělej a z Elden Ringu zatim moc nevim, co nakonec vypadne, trošku jsem tam bojoval s ovládáním, protože jsem měl knightku se zbraní, magií, ještě ten pseudkůň do toho, takže jsem často mačkal něco jinýho, než jsem chtěl... dal jsem jednoho bosse v podzemí na první pokus, proběh oblast, explorace mě asi bude bavit, jen se trochu bojim, jak to bude celý držet dohromady, a jestli se to cestování po Lands Between časem trochu neomrzí, byť je to vizuálně fakt pěkný... já open world nutně nepotřebuju, spíš mě baví to prolejzání, kdy se za každym rohem měněj výhledy, to tady budou plnit asi hlavně interiéry s pohledem ven... čekal jsem to trochu temnější, ale když přijde bouřka, mraky, vítr, tak to atmosféru má... a hlavně by mě zajímalo, kolik toho ukázali, tzn. jaká bude celková rozloha mapy a kolik prostředí tam celkově bude
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to nemam doma, byl jsem na navsteve :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Moje dnešní statistika: 2 hodiny Demon's Souls Remake, 1 hodina Bloodborne, 2 hodiny Elden Ring. Všechny jsem hrál poprvý v životě, takže dnešní večer si budu muset zapsat někam do kalendáře :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: to bude tim ze remastered kupovali spis lidi co uz jednicku dohrali ne?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Ouuu skoda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam