• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: nic si z toho nedelej, ja dneska rezignoval na potiffovi a vzal si stit, pritom jsem si rekl, ze ted ho dam bez stitu... Dal jsem 5 wipu a pak mi dosla trpelivost..

Horsi vec je, ze vcera jsem grindil 50k soulu na absolution a zacal jsem mit kinetozu (neco jako morska nemoc) bohuzel to pokracuje i dnes.. To neni moc pozitivni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: zbrane muzes normalne upgradovat, to zakazane neni. Ale zase upgradujes ty "nejslabsi" zbrane, protoze nic jineho neuneses. Takze se hraje bud se zakladni sekerou, nebo se pouzivaj kyj (Club)

A pyro se pouziva z toho duvodu, ze neni vazane na level, ale jak pise DALI, ma to jeden hacek, mas jenom dva sloty na kouzla/pyro, takze s tim zase tak velky divadlo neudelas no...

Ale kdysi jsem koukal na typka LobosJR na twitchi a ten treba hral Dark Souls II s naberackou. Bylo to very funny, protoze naberacka se po peti uderech rozbije, takze pak bossum ubiral po jednom kousku zdravi.

SL1 jsem kdysi bezel a skoncil jsem u NITA. Toho jsem nebyl schopen porazit. Ale dneska si myslim, ze bych ho uz dal.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: tak právě o tom to je:
    naučit se movesty
    hlídat staminu
    znát lokace

všeobecně SL1 se většinou jede jako Pyro, takže tuníš pyromancii, takže pokud párkát uskočíš pošleš megasilnej pyro útok, tak pohoda.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Neznal jsem, ale RIP :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: ok :) a GG :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Dál je to taky moc zajámavý. DLC je za mě v mnoha ohledech lepší než vanila :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Stream! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    všude ještě drsňáka hraju... jen tady jsem tomu trochu povolil řetěz, no...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: "Anaal nathrakh, urth vas bethud, dokhjel djenve!“
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    "Byrgenwerth...Byrgenwerth...Blasphemous murderers...Blood-crazed fiends...Atonement for the wretches...By the wrath of Mother Kos...Mercy for the poor, wizened child...Mercy, of please..."
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Havel set?!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: chtel jsem si trochu rejpnout :)

ja bych k nemu taky mohl jit s mecikem, ale priznam se, ze se mi tam vubec nechce :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Prosím te vem si prasky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: kdo te sikanuje? prvni Bossik v datadisku?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: to uz nestihnem se bojim.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nakonec asi nic jinýho nezbude, ale na 2-4 pokusy nevim nevim, já si to pamatuju z NG+ a tam to bylo rychlý, protože jsem byl trochu OP ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: jsi vyměk nějak brzy, čekal jsem, že budeš hrát drsňáka trochu dýl :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak ja na něj taky zkusim brzy vlítnout, nejsem nijak extra nalevelenej, tak to bude výzva, jen co dočistim PWoA
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Budem brát sázky? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_: ja doufam ze na pc to nebude capnute
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam