• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Miyazaki na hrad! :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Ještě k tomu Elden Ringu, po 10h v tom testu je naprosto jasný že to funguje a to naprosto dokonale. Stihl jsem 9 z 10ti bossů včetně štefana co tu posílal naga, draka sem nezvládl. Hádám že takhle nějak se cejtili lidičky co hrajou na Nintendu když vyšla Zelda.
    Vzali všechno co dělají dnešní trendy hry špatně a udělali to správně, líp než správně, perfektně. Open world fakt může být zábavný. Určitě bych to neoznacoval za Dark Souls 4, tohle už je úplně jinej zážitek.Už teď se těším na ten internetovej kolotoč kdy jeden týden budou všichni plácat ty svoje nesmyslný desítky na Horizon aby jim do toho vlitl Elden Ring, tohle jo prosím. Únor ještě nikdy nebyl tak daleko.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: nic si z toho nedelej, ja dneska rezignoval na potiffovi a vzal si stit, pritom jsem si rekl, ze ted ho dam bez stitu... Dal jsem 5 wipu a pak mi dosla trpelivost..

Horsi vec je, ze vcera jsem grindil 50k soulu na absolution a zacal jsem mit kinetozu (neco jako morska nemoc) bohuzel to pokracuje i dnes.. To neni moc pozitivni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: zbrane muzes normalne upgradovat, to zakazane neni. Ale zase upgradujes ty "nejslabsi" zbrane, protoze nic jineho neuneses. Takze se hraje bud se zakladni sekerou, nebo se pouzivaj kyj (Club)

A pyro se pouziva z toho duvodu, ze neni vazane na level, ale jak pise DALI, ma to jeden hacek, mas jenom dva sloty na kouzla/pyro, takze s tim zase tak velky divadlo neudelas no...

Ale kdysi jsem koukal na typka LobosJR na twitchi a ten treba hral Dark Souls II s naberackou. Bylo to very funny, protoze naberacka se po peti uderech rozbije, takze pak bossum ubiral po jednom kousku zdravi.

SL1 jsem kdysi bezel a skoncil jsem u NITA. Toho jsem nebyl schopen porazit. Ale dneska si myslim, ze bych ho uz dal.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: tak právě o tom to je:
    naučit se movesty
    hlídat staminu
    znát lokace

všeobecně SL1 se většinou jede jako Pyro, takže tuníš pyromancii, takže pokud párkát uskočíš pošleš megasilnej pyro útok, tak pohoda.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Neznal jsem, ale RIP :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: ok :) a GG :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Dál je to taky moc zajámavý. DLC je za mě v mnoha ohledech lepší než vanila :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Stream! :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    všude ještě drsňáka hraju... jen tady jsem tomu trochu povolil řetěz, no...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: "Anaal nathrakh, urth vas bethud, dokhjel djenve!“
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    "Byrgenwerth...Byrgenwerth...Blasphemous murderers...Blood-crazed fiends...Atonement for the wretches...By the wrath of Mother Kos...Mercy for the poor, wizened child...Mercy, of please..."
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Havel set?!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: chtel jsem si trochu rejpnout :)

ja bych k nemu taky mohl jit s mecikem, ale priznam se, ze se mi tam vubec nechce :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Prosím te vem si prasky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: kdo te sikanuje? prvni Bossik v datadisku?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: to uz nestihnem se bojim.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nakonec asi nic jinýho nezbude, ale na 2-4 pokusy nevim nevim, já si to pamatuju z NG+ a tam to bylo rychlý, protože jsem byl trochu OP ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: jsi vyměk nějak brzy, čekal jsem, že budeš hrát drsňáka trochu dýl :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak ja na něj taky zkusim brzy vlítnout, nejsem nijak extra nalevelenej, tak to bude výzva, jen co dočistim PWoA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam