• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: pěknota... koukám, že máš estusku pořád na +1, s tim by se taky dalo ještě něco dělat, ale není to samozřejmě nutný
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: naplácalas mu?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: sundas slimaka? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: a Manuse zabiješ pomocí šamponu a laku na nehty
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak jsme na tom úplně stejně, přesně tam jsem teď já :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: NASHANDRA :) uz si ji vybavuju, je fakt, ze nepatri mezi ty silne bosse, byli tam lepsi strelci. Treba Three Sentinels :D, z tech mam nocni muru jeste dneska :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Takhle jsem kdysi nechal mladýho, aby ho zabil :D Už mě tam nebavilo stát, tak jsem si šel udělat kafe :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: takhle jsem Manuse upižlal minule, a jestli se ke mě nebude chovat dostatečně uctivě, upižlam ho tak i tentokrát :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Pak je celkem sranda skočit k Manusovi a on tam není - "Kdo je tady machr, co?!" :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Na Manuse Hawk Ring, poison arrows a ját napravo od entrance. Manus je tam vidět a s tím prstenem ho může poisonout :)
    To samý u Gwyndolin. Musíš kousíček popojít, aby jsi netriggeroval fight :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: na Manuse jsem nezkoumal a podivam se a Gwyndolin je easy i bez gimmicku, ale me ten boss proste nebavi :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Na Manuse a Gwyndolin jsem krásný (a koneckonců ty samý) gimmicky :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: já chci dát opět všechny, než půjdu do NG+, jen Manuse možná cheeesnu lukem, jestli mi dojde trpěllivost.. a z Kalameeta chci konečně ten Obsidian GS! :) Gwyndolin je easy

JOPS: final boss je Nashandra, S Gwynem se to nedá vůbec srovnávat, nevýraznej souboj, dal jsem jí napoprvý, a když se mi po jejim zabití ukázalo, že jsem to jakože dohrál, byl jsem poměrně zklamanej... ale pak jsem vlez do DLC a tam se mi nálada zase zlepšila :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    vazeni a ted si jako marne snazim vybavit, jakej je finalni boss v Dark Souls II a vubec si ho nedokazu vybavit. Cestu si takhle vybavuju do lokace s hradem a lavou a pak mam uplnou mlhu. Kua, fakt to asi zapomnel, ty lokace se celkem vybavuju, enemaky taky, vetsina bossu v kazde lokaci je mi asi taky jasna, ALE FINALNI, fakt jsem mimo...
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: na ferovku, na Manuse jsem se vysral :) Toho delat nabudu, pak na Kalameeta taky kaslu, to mi za ty nervy nestoji :)

A pak se jeste odmitam honit s Gwyndolin v Anor Londo :) Tu jsem taky vynechal.

Dneska si bacnu do posledniho a hura na NG+

ENDER: Twinblades mi taky moc nevyhovovali. Na efekt super, ale byl jsem z toho takovej nesvuj. No a great weapon? No samozrejme DRAGON TOOTH :D myslim, ze i ve trojce je :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ja vzdycky vlezu do novy lokace, rikam si: "chacha, dvakrat jsem to dohral, ted si s nima vytru prdel", oni si se mnou vytrou prdel desetkrat, zacnu se soustredit, jedu jak nuz maslem, prestanu se soustredit, vytrou si se mnou prdel a tak dokola...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: nemohli bysme tady tý komunikaci zas trošku vrátit formu? tohle nikam moc nevede, dík (ps: DS hraje "blbě" každej druhej a právě to je na tom zábavný, kdyby to hrál každej jako král, tak je ta hra dávno mrtvá)
    TERZ
    TERZ --- ---
    ENDER: Greatsword, s tím se bavím nejvíc.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: to neni zpochybnovanit taktik, to je spise konstatovani, ze to muzes delat blbe a zda neni lepsi trochu zmenit taktiku. Co ja bych dal za to, kdyby mi nekdo na zacatku poradil.

A jako sorry, chodit s halapartnou v uzkych chodbach. Já ti nevim, nerikam, ze to nejde, ale jako chlap to asi vnimam trochu jinak.

ZUULUU: my ti radime idealni moznost, to ze tam pak chodis nahata je tvuj boj, ne nas. Ta hra jde dohrat i tim, ze si nezvednes level jak u zbrane, tak u sebe. Takze je to samozrejme na tobe. Akorat je problem v tom, ze my se ti snazime poradit a ty nam pak vynadas :) To zda si nase rady vezmes k srdci nebo ne, to uz je mi fakt uplne jedno.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: je to RPG, každej si musí najít svojí vlastní cestu a svůj způsob, jak tim projít (navíc DS jsou postavený na znovuhratelnosti, neni tu žádnej jedinej správnej návod, jak to hrát, a právě to zkoušení různejch stylů ja na tom vůbec to nejlepší, takže nevidim důvod, proč si to brát osobně a urážet se, je to předevšim zábava)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam