• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: gratulace, ja na ni vcera pohorel...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: v NG+ si prvních pár bossů člověk doslova maže na chleba... a takovej Capra na dva hity to stojí za to.. pomsta je sladká :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: z Majuly se odchází těžko :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ale jeste je hrozne dulezity si dat DS1 a new game+, vsechno vybaveni ti zustane, trochu nepratele pritvrdi, ale ty budes mit hooodne navrch a budes to mit za dva dny dohrany :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: heslo zní: Ruin Sentinels :D ale nedělej tu chybu, co kdysi já, že jsem si asi v 70% DS1 řek "jen se podivam chvíli na DS2 a zas půjdu" a pak jsem z toho nemoh vyskočit a měl rozehraný obě... to byla slušná schýza..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: neboj, to prijde, ale je fakt, ze kdyz prejdes rovnou z jednicky sem, tak se budes citit dost jiste :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: DS2 vytahuje svoje drápy trochu jinde, než DS, to brzy poznáš sama
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: v te tme jsou dva bonfire, tak doufam, ze jsi nasla oba :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jo takhle, tak good luck :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: duše se daj nahrabat dobře v multiplayeru, tim, že budeš pomáhat ostatním.. ale já osobně to moc nepraktikuju, jedu si to spíš hezky o samotě
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: DS2: Scholar of the First Sin nebo jen DS2? Jsem zvědavej co na to řekneš, je to trochu jinde.. spousta lidí tenhle díl hejtuje, ale má to svojí specifickou atmosféru a některý lokace stojej za to... a DS3 pak budou za odměnu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: je Lightning Spear (FTH20), Great Lightning Spear (FTH30) a Sunlight Spear (FTH50), vsechny tri mas za Warrior of Sunlight covenant, Sunlight Blade za dusi Gwyna, kdyz ji nabidnes u Sunlight Altaru... (což mi řiká, že FTH50 nedam, ale stejně ho potřebuju pro achievement, FTH30 bych dát moh - Sunlight Blade se to netýká, ten scaluje s talismanem)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: jsem v praci a weby s Dark Souls tematikou mi moc nejdou, ale ja myslel, ze jsou Lightning Speary a pak je Sunlight Spear (a ten je za dusi MANUSe, takze si ho uzivas az v NG+)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jestli tě to potěší, tak nejsem cleric, jedu Zweihander se Sunlight Blade, Lightning Speary mam na eliminaci nepřátel na střední vzdálenost (v ruce Sunlight Talisman), na dálku Black Bow of Pharis + Hawk Ring, k tomu svítící čepici z Lost Izalith a žije se mi teď přímo náramně... všechno jsem cpal do HP + endurance, sílu mam jen 24 (nutnou pro zwei) a bossové padaj jak švestky (teda až na toho Manuse, ale na něj jsem ještě nezkusil Sunlight Blade)...ps: zkratku v Lost Izalith mam otevřenou a farmim teď s hadim prstenem medaile u těch brouků před titanite démonem, abych dostal lepší verze lightning spearu... ta kombinace těžký zbraně a miracles jako doplňku mi strašně vyhovuje
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: tak ja verim, ze ta show zacne az v NG+, kdy za dusi hlavniho bosse dostanu SUNLIGHT SPEARY a to bude divocina (doufam). Protoze v DS2 i v DS3 je klerik celkem pouzitelnej, ale tady to fakt trva dlouho, nez ho trochu vytunis a trpis no :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: ja zacal s clericem a mace... Tu jsem casem vyhodil, protoze to je sjnad nejnudnejsi zbran v ds a zacal chodit s great clubem.
    V podstate jsem pouzival jen heal, greater heal a homeward. Dnes bych to uz znovu nehral, protoze bych uz nebloudil a timpadem nepotreboval healy na setreni lahvi..
    JOPS
    JOPS --- ---
    takze takove prubezne shrnuti, kdyz hrajete za Clerika

to je build UPLNE NA PICU :)

fakt strasne marny, nez vyhodim jeden lightning spear, tak me ojebe 8 enemaku vcetne bosse. Fakt to trva strasne dlouho, ale aspon u toho hozeni muzes trochu couvat. Musim najit prsten ke Gwyndolin v katakombach. Pamatuji si uplne hovno, kde jsem ho sebral. Za Gwyndolin je v truhle Sunlight Blade, kde potahnete zbran lightningem a mate damage jako krava.

Jedu faith a dexterity. Mam uchigitanu, dal jsem ji DIVINE, protoze to scaluje faith, takze trochu damage to dava. Ale je to jiny, ona jeste dava bleeding, takze kdyz do bosse tlucete dostatecne dlouho, tak mu berete trosku a pak v jednu chvili mu zmizi o hodne vic zdravi (vyprsi mu bleeding obrana). Jako dobry, uchigitana uz mi mo nevadi.

Ale ty Faith mi prijdou proste uplne nahovno. Tam neni nic na demolici enemaku, krome lightning spearu, ktery je fakt zoufale pomalej. ALE FAKT POMALEJ....

Takze to musim cpat do dexterity, faith, endurance a attunements (kvuli slotum na kouzla)

Ted jsem se zasekl na bossovi v lave. Uz mi chybelo malinko a bylo by po nem, ale to je tak strasne neprehledny boj... ble

potrebuju svetlo do Tomb of Giants... proto jdu pres lavu pro tu cepici. Fakt nahovno vsechno :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: už jsem skoro všechno pobil a teď běham a kolektuju itemy kvůli achievementům, to je ta menší zábava, ale aspoň si zafixuju, kde co je... už jsem to teda běhal kdysi v PtD...

btw: nevíte, jestli u Prepare to Die pořád běžej servery nebo se multiplayer definitivně přesunul do Remastered?!
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: jo, kdyz clovek prestane sermovat do vzduchu, zlepsi se to :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: Four Kings jsou celkem v klidu, ale člověk musí nejdřív přijít, jak na ně, a to chvíli trvá
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam