• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: okej :) ja jeste potrebuju Nagouse, nebo tebe, potrebuju u Seatha ufiknout ocas, zjistil jsem, ze pro meho kouzelnika to bude ta spravna ZBRAN :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Taky sem si nepamatoval, ale schválně si to stáhni teď když hraješ fůrt tu jedničku. Ještě než dojdeš k babkám tak to budeš mazat a hanit :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: je to fakt mozny, ale vubec si nepamatuji, ze by tam byl zadrhel.
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: S tím nastavení nepomůže, movement v DS2 je naprosto tragickej, stejně tak reakce na inputy.
    Na základě zdejší debaty jsem tomu chvilku dal, prošel si první 3-4 bosse a podepisuju se pod hraní po delší době bez souls nebo jako první souls hru protože v porovnání s čímkoli jiným v té sérii je to hrůza děs.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: aha, tak si zkus pohrat v nastaveni s citlivosti packy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ovladani? Nevzpominam si, ze by tam byl nejaky problem. Dark Souls je jenom jeden, ale dvojka i trojka jsou naprosto super. Ta dvojka se rozjede, neboj :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    frajdej

Elden Ring - Full Official Soundtrack Music | OST - Yuka Kitamura (All Tracks So Far)
    https://www.youtube.com/watch?v=s1LwS0UHJnA
    GURBON
    GURBON --- ---
    ZUULUU: nahodou DS2 je super, jen ho to chce hrat jako prvni DS hru .) Zacit jednickou je imho chyba, protoze pak uz je vse jen horsi.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: to je pravda, no... DS1 je nenahraditelný a zatim nepřekonaný... je to all inclusive, všechno tam hraje dohromady, má to hlavu a patu... v DS2 je všeho víc a přitom to ve výsledku nějak nefunguje, jako když pejsek s kočičkou vařili dort (Mizayaki zrovna tenkrát dělal BB a tady byl jen jako konzultant a je to sakra znát)... a podobně to mam s Diablo a Diablo 2... jedničku jsem tenkrát dohrál x-krát a těšil se 4 roky na dvojku a taky - všeho tam bylo víc, všechno se snažili vylepšit, ale pekelná atmosféra odešla někam na výlet (až na datadisk LoD, ten tomu trochu zvedl laťku :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jj bacha na fousaty indiany
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU na bossa _KOFILA_ treba este polevelovat ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: bossove v DLC jsou imunni na magii, plati na ne hlavne hruba sila a ocel, ja dal Artase takrka hned, stejne jako Guardiana... rozhodit jim stabilitu a pak mydlit hlava nehlava ;)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    JOPS: Artorias je jak taky funky fresh vietor po zakladnej hre, si myslis, ze si frajer a jeb ho :D You Died. Ale zabavny bol veru. Ja som kvoli nedostatku casu stale v DS3 Ringed City na Gaelovi a prva faza je dost inspirovana Artoriasom imho, mal este niekto ten pocit? Hlavne to salto. Inak v ramci zabavy som dal jeho prvu fazu cisto lukom, ta obrovska arena tomu pomaha.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem si dneska zfouknul Gwyndolin. Ja na ni sel asi 30x, fakt zoufalec. Ona je tak easy boss, ze clovek to podceni a posere to.

Pak jsem se sel podivat do datadiskku na prvniho bosse. Mel jsem s nim strasnej problem... Uchigitana (divine) na max a nejak to neslo. Tak jsem sel do Painted World, udelal upgrade Bandits Knife na +15 a na tohohle bosse jsem si to potahl Sunlight Blade a na prvni pokus malem padnul, druhej pokus uspesnej. To kouse jako svine :))) Je to docela rychly, akorat clovek musi byt hooodne blizko.

No a pak jsem sel na Artoriase a tam to je uplne v pici :) davam mu 60 dmg. Nic neunesu, je to v prdeli, na toho se asi vykaslu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Čili, děkujeme za tento celoměsíční intenzivní report z cest temných duší a nyní již zase jako vždy max jeden příspěvek denně co nás všechny tak nějak teple, lidsky, hřejivě a od srdce víte co...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: BKH je jedna z nejlepších zbraní. Já radši teda BKGS, ale i tak OP as F :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: hele, ztriskas ho a das si NG+ a uvidis, jak ta hra se bude hrat jinak :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: jo curved sword.... kua drat

diky, to bude ono, broadsword, longsword atd nefungovaly :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Curved Sword +10 a dusicku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam