• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ono i zalezi jaka zbran :) to brneni treba nema rado mece, ale nevadi mu treba dyka. Chapes co tim myslim? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: já to včera večer zaparkoval těsně před Abyss Watchers, na NG+ zatim poměrně dost zívačka, uvidíme jak bude časem u Dancera, Nameless Kinga a týhle partičky :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    já nepřestávám čumět! Naposledy jsem zkoušel Seatha asi dva tři-týdny zpátky, kdy mě furt sundaval jak malinu. Z časových důvodů jsem si musel dát pauzu, protože nebyl prostor, kdy bych mohl hrát a současně se na to opravdu soustředit. Teď jsem si to zapnul po obědě jen tak v pauze na kafe jako že na dvacet minut, než se zas zaloguju do práce - a já si ho dal na první pokus úplně jak nic s prstem v nose... Sice jsem pak dojel na jeho curse (protože "poslední ránu přece stíhám" je skrytý ultrauberboss), ale i tak jsem čuměl, jak byl vlastně jednoduchý, jenom jsem tam předtím ten vzorec neviděl :-D
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: ja dosel do ty vesnice a sel jsem hrat ds3.. Chapu te..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: To by chtělo na triko :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Project Awakening Official Trailer [4K 60FPS]
    https://youtu.be/9Kovyw5oeCo
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: vstup k sentinelum je u toho bosse s tim stitem v tom hrade. Nasel jsem si i jak se jmenuje :)

The Pursuer :)

Kdyz ho zabijes, tak v te lokaci je mozny presun do te lokace k Sentinelum. Myslim, ze te neco z tech hradeb odnese. Je tam tusim takovy plácek :) Ale nevim, zda tam je hnizdo, ci co tam je...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak v DSR jsem tesne pred Gwynem a rek jsem si, ze vstup do NG+ si necham na pozdeji, za to jsem rozjel NG+ v DS3 a je to strasna jizda, ta rychlost pohybu je uplne jinde a na muj Exile Greatsword +10 se skoro nikdo nechyta... pripadam si jak rozjetej kombajn :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: jako posledni padl Covetous demon ale vubec nevim co sem kde vynechal. Jeste sem nepotkal Ruin Sentinely a nemuzu najit zebrikare.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: kam až jste včera nakonec došli?
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: okej :) ja jeste potrebuju Nagouse, nebo tebe, potrebuju u Seatha ufiknout ocas, zjistil jsem, ze pro meho kouzelnika to bude ta spravna ZBRAN :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Taky sem si nepamatoval, ale schválně si to stáhni teď když hraješ fůrt tu jedničku. Ještě než dojdeš k babkám tak to budeš mazat a hanit :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: je to fakt mozny, ale vubec si nepamatuji, ze by tam byl zadrhel.
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: S tím nastavení nepomůže, movement v DS2 je naprosto tragickej, stejně tak reakce na inputy.
    Na základě zdejší debaty jsem tomu chvilku dal, prošel si první 3-4 bosse a podepisuju se pod hraní po delší době bez souls nebo jako první souls hru protože v porovnání s čímkoli jiným v té sérii je to hrůza děs.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: aha, tak si zkus pohrat v nastaveni s citlivosti packy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ovladani? Nevzpominam si, ze by tam byl nejaky problem. Dark Souls je jenom jeden, ale dvojka i trojka jsou naprosto super. Ta dvojka se rozjede, neboj :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    frajdej

Elden Ring - Full Official Soundtrack Music | OST - Yuka Kitamura (All Tracks So Far)
    https://www.youtube.com/watch?v=s1LwS0UHJnA
    GURBON
    GURBON --- ---
    ZUULUU: nahodou DS2 je super, jen ho to chce hrat jako prvni DS hru .) Zacit jednickou je imho chyba, protoze pak uz je vse jen horsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam