• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    VITEKK: sem u owla v hirata estate a asi koncim s DS hrama :D konec reportu
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja jsem u owla v achina castle, moje prvni DS hra, konec reportu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: resp. tři už jsme viděli
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: tipuju čtyři, možná pět :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: by mě zajímalo, kolik těch biomů bude... tipuju tak tři...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nebo připsat do názvu "obsazeno politicky diskriminovanými bílými heterosexuálními muži v přechodu"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Možná by to vyřešil privátní klub "Zuuluu hraje Dark Souls"... !?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: ále, nenech se rozhodit, mě to čtení těch nadšených výkřiků bavilo. A celkem jsem se těšil, jak budu vzpomínat, jak jsem prvně hrál DS II. a III. a porovnávat s tvými aktuálními dojmy.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Koukám, že DS snižují humanitu i hráčům!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    85
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: i kdybych s tebou moh nakrásně souhlasit, stejně mam nejvíc natočeno na souls serii... hry jdou do prdele, ale ds mam nainstalovaný neustále a vždycky jednou za čas se k tomu vrátim a pořád to na mě i po letech nějakym záhadnym způsobem funguje... jestli máš něco lepšího, sem s tim
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: ze tys k dark souls prisel pres dvojku… na pc… to chapu… videt z toho leveldesignu za nehet v druhem dile pc master race tenkrat stacilo… proto to vzivaji… nejkrasneji se to ukazuje na kocce, ktera v kazde jap hre je… srovnej tu v lese jednicky a tu v majule… pro smich… prvni jmenovane si kdyz zacne mluvit nevsimnes, a pouzivas kameru aby sis ji prohlednul… tajemno a napeti jak ma byt… druha jmenovana sedi v boude z asset storu na stolu z dalsiho asset setu storu… ten leveldesign je zlo, blivanec, aspon to uznej… a trojka na tom ne i lip… nedavno jsem si vsechny soulsovky nainstaloval a koupil na mesic psn+ neda se to krome jednocky hrat… upadek… hry sly obecne do prdele, tak snad nas ER prekvapi…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: relax, you do it...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ban!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Ds2 má svoje místo v herní historii, a tvrzení, že Dark Souls 2 nejsou Dark Souls, je leda pro smích :) že to mohlo bejt lepší, je pravda, ale zahraju si to pořád daleko radši než většinu soulslike her... a teď jsem vám to nandal :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Nedojel, pak už sem nepokračoval jeli jsme s nagou tu basu a teď vůbec nevím jestli se mi to chce zapínat. Pokud to zapnu tak ti to pustím ale nic neslibuju.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Počkej, počkej.. Já na DaS2 nadával before it was cool :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ty vole, uz je tu druhej :) tady se to zacina mnozit :)

TERZ: hele, uz jsi to dojel tu dvojku? Bude jeste nejakej stream, potrebuji po nocich trochu pracovat a bez streamu od nekoho z Vas tri me to nebavi :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: To není pravda, já na DaS2 taky nadávám! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam