• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    nebo připsat do názvu "obsazeno politicky diskriminovanými bílými heterosexuálními muži v přechodu"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Možná by to vyřešil privátní klub "Zuuluu hraje Dark Souls"... !?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: ále, nenech se rozhodit, mě to čtení těch nadšených výkřiků bavilo. A celkem jsem se těšil, jak budu vzpomínat, jak jsem prvně hrál DS II. a III. a porovnávat s tvými aktuálními dojmy.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Koukám, že DS snižují humanitu i hráčům!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    85
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: i kdybych s tebou moh nakrásně souhlasit, stejně mam nejvíc natočeno na souls serii... hry jdou do prdele, ale ds mam nainstalovaný neustále a vždycky jednou za čas se k tomu vrátim a pořád to na mě i po letech nějakym záhadnym způsobem funguje... jestli máš něco lepšího, sem s tim
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: ze tys k dark souls prisel pres dvojku… na pc… to chapu… videt z toho leveldesignu za nehet v druhem dile pc master race tenkrat stacilo… proto to vzivaji… nejkrasneji se to ukazuje na kocce, ktera v kazde jap hre je… srovnej tu v lese jednicky a tu v majule… pro smich… prvni jmenovane si kdyz zacne mluvit nevsimnes, a pouzivas kameru aby sis ji prohlednul… tajemno a napeti jak ma byt… druha jmenovana sedi v boude z asset storu na stolu z dalsiho asset setu storu… ten leveldesign je zlo, blivanec, aspon to uznej… a trojka na tom ne i lip… nedavno jsem si vsechny soulsovky nainstaloval a koupil na mesic psn+ neda se to krome jednocky hrat… upadek… hry sly obecne do prdele, tak snad nas ER prekvapi…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: relax, you do it...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ban!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Ds2 má svoje místo v herní historii, a tvrzení, že Dark Souls 2 nejsou Dark Souls, je leda pro smích :) že to mohlo bejt lepší, je pravda, ale zahraju si to pořád daleko radši než většinu soulslike her... a teď jsem vám to nandal :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    JOPS: Nedojel, pak už sem nepokračoval jeli jsme s nagou tu basu a teď vůbec nevím jestli se mi to chce zapínat. Pokud to zapnu tak ti to pustím ale nic neslibuju.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Počkej, počkej.. Já na DaS2 nadával before it was cool :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ty vole, uz je tu druhej :) tady se to zacina mnozit :)

TERZ: hele, uz jsi to dojel tu dvojku? Bude jeste nejakej stream, potrebuji po nocich trochu pracovat a bez streamu od nekoho z Vas tri me to nebavi :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: To není pravda, já na DaS2 taky nadávám! :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    Se mě tím opakovaným jmenováním mě snažíte vyvolat nebo wtf? Serte na to, o mě jen ve spojení s mým obrovským e-penisem (6souls platin!) případně proper trolling hodný next-genu jinak mě vynechte. xD
    MISEC
    MISEC --- ---
    x krát sprasil - hmm bavime sa este o hrani DSka? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nejlepsi je lidem o jejichz zasluhach, schopnostech a dalsim vis nula nic psat naky svoje nadavky. hrozne dospely a chytry
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    " terz není čurák kterej mi do pošty nableje ať si píšu jak chcu a že reporty rád čte načež přilítne aby mě x krát sprasil.."

chces rict ze ja sem ti psal do posty? kdy prosim te.

nebo se tu zase loaduje nakej psychotickej vylev, mas problem rozeznat od sebe jednotliva id?

krasny, chodis sem mesic a lidem co tu sou deset let nalozis jak jsou kriplove a nemaj si te brat do huby?

jak rychle se smazes a bueds omlouvat?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_: zkus to pres terzika. jedine terzik je hoden uposlechnuti.
    jinak holt musime pockat na stadardni kolecko nebrani leku, sebelitosti a heteroagrese, obcas smazani se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam