• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: ten čas je u mě těžce vybojovanej... dospěl jsem do stavu, kdy to pouštim DS3 ráno předtim než se probudí zbytek rodiny, protože pak už na to neni klid... a pak na chvíli, když jde zbytek rodiny spát - problém je, že vstávaj čim dál dřív a choděj spát čim dál pozdějš, brzy se ze mě stane asi netopýr :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: vis jak, bud si ho musis umet udelat nebo musis byt mistr prokrastinace
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Přítelé, závidím vám vás čas :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: já jedu znova DS3 sólo... včera jsem dorazil do Irithyllu, takže do Vánoc to mam dohraný, pak si ještě prosvištim Sekiro NG+, tam jsem někde v půlce, takže nemůžu říct, že bych neměl do ER co dělat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    80
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ježiš snad je to fake :D Já už nechci nic dokud to nevyleze. Jasně nehraj to a počkej si.... to nejde!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na PC s tím nevylezou... to zase hacknout a za pár dní to bude na skidrow... a my se toho přejíme a po plné hře neštěkneme jak za časů dema Bran Skeldalu .)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja na nej spoleham.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tím PC si ale nejsem moc jistej...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    If the rumors are true...
    - new Elden Ring trailer during game awards on the 9th
    - From Software will announce an open beta for December 10th-12th for ALL SYSTEMS.
    - the open beta will be held in a different zone... “Academy of Raya Lucaria”

JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: Hmmm, v pohodě to se nedá nic dělat.

Je tu někdo? PS verze, potřebuji u Setha useknout ocas. A on ten dement se mi pořád natáčí čelem a já se nejsem schopen dostat k ocasu a to se tam s ním honim i pět minut, než chcipnu. A nebo mi ho můžete věnovat, stejně to nikdo nemůžete používat, protože nemáte kouzla :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Rad abych, ale musel bych se tam propracovat pres půlku hry :( Teď jsem na zacatku NG++ a dostat se tam dneska nestihnu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: Nechceš se na chvíli obětovat dneska a pomoct mi se Sethem? Potřebuji ten ocas :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    kdo jednou vstoupi, nevystoupi…
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: U těch klonů se ukazuje genialita From Softu, kde to proste funguje a u konkurence je proste vždycky nějaký “ale”. Ja se do toho v Mortal Shell dostával par dnu a pak si to sedlo. Hlavně mechanika s tou Hard Shell byla nezvyk, ale proste to chce čas. Pak samozrejme začne haprovat level design, rozmístění nepřátel a komplexnost, ale poddá se to.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    zkoušim tu Mortal Shell a nemuzu to vzit vubec do ruky :D Prvni bos si se mnou slusne vytira. Je to nejake tezkopadne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: Sekiro neni DS hra :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    VITEKK: sem u owla v hirata estate a asi koncim s DS hrama :D konec reportu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Nějaký strats, co jsem neznal :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dark Souls Remastered "Cheese" All Bosses "Guide"
    https://www.youtube.com/watch?v=aqpFJ-M0ct8
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zahujuju ranní rozcvičku. Postavíme se všichni na značky a budeme dělat kotrmelce - u koho uvidím mid roll nebo fat roll, dá si o deset kotrmelců navíc.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam