• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: chyběj tam chemtrails, turisti a stánky s pivem
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Po takovejhle rocket jumpech se nediv. Klouby v prdeli :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: jako jo, je to krásné... ale je to strašně mrtvé... i ten "kůň" jak je jednu dobu uplně nehybný... to nezachrání ani 60fps .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Vzpomněl jsem si na jeden starej fan art...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: no vsechno co za neco stoji :) u vetsiny mam platinu. jen Sekiro jsem na platinu nedal. to proste neslo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: ty máš všechny soulsike hry dohraný? tak to jseš teda dobrej, já mam většinu rozehranou, ale dohranou určitě ne.. to by bylo fakt na dlouuuuuhhhhooooooo :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: pustil jsem to a zatim celkem zabava :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Mam pro Vas tip na Vanoce. Pokud uz mate vsechny DS hry a DS like hry dohrany, jako ja, tak tohle zkuste.

GRIME | Unformed Desert Gameplay Overview
    https://www.youtube.com/watch?v=jl6NmMwbaoI

Je to plosinovka, ale je to Souls hra. Urcite doporucuju!
    GURBON
    GURBON --- ---
    NAGASAWA: Kdyby lego nestacilo, da se resit treba i timhle: https://kayin.moe/dark-souls-map-explorer/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No nic, prestavam to googlit :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj potreboval jsem kolegovi ukazat jednu cestu ve Firelinku a tohle bylo nejlepsi reseni :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ty voe, srdicko zaplesalo, moje dve lasky v jednom LEGO a DS :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takže mám na víkend odjet... dobře...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj ja to poustel se spoustou obav diky prisernymu Covenantu a spol. a byl jsem nakonec vazne prijemne prekvapenej. Sice vykradl strukturou vypraveni Rašomona od Kurosawy, ale bylo to vazne gut. Jinak doporucuju potom prolistovat Wiki a podivat se na tehdejsi ilustrace k zaveru (nechci cokoliv spoilovat, cim min toho clovek o filmu vi, tim lip)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Kdysi dávno, když jsme doma měli první PC, tak to u mě fungovalo stylem "musím se dovolit našich" a pokaždý to byla journey se jenom zeptat.
    Kolikrát jsem dostal zaracha na PC a to už mě sralo.
    Jednoho dne mi však došlo, že spím v ložnici, kde je PC a že když se ráno vzbudím, tak už doma nikdo není.
    To fugovalo do tý doby, než jsem málem odpálil monitoe přes Powerstrip :).
    Nicméně, všechno tohle definitivně odpadlo, když jsem to pc prvně rozebral a složil :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: viděl jsem ho nedávno v kině a za mě nářez, Ridley nezklamal... The Last Duel byl film vyloženě pro mě
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Close Enough

Poslední souboj (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/749685-posledni-souboj/prehled/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam