• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj potreboval jsem kolegovi ukazat jednu cestu ve Firelinku a tohle bylo nejlepsi reseni :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ty voe, srdicko zaplesalo, moje dve lasky v jednom LEGO a DS :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takže mám na víkend odjet... dobře...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: jj ja to poustel se spoustou obav diky prisernymu Covenantu a spol. a byl jsem nakonec vazne prijemne prekvapenej. Sice vykradl strukturou vypraveni Rašomona od Kurosawy, ale bylo to vazne gut. Jinak doporucuju potom prolistovat Wiki a podivat se na tehdejsi ilustrace k zaveru (nechci cokoliv spoilovat, cim min toho clovek o filmu vi, tim lip)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Kdysi dávno, když jsme doma měli první PC, tak to u mě fungovalo stylem "musím se dovolit našich" a pokaždý to byla journey se jenom zeptat.
    Kolikrát jsem dostal zaracha na PC a to už mě sralo.
    Jednoho dne mi však došlo, že spím v ložnici, kde je PC a že když se ráno vzbudím, tak už doma nikdo není.
    To fugovalo do tý doby, než jsem málem odpálil monitoe přes Powerstrip :).
    Nicméně, všechno tohle definitivně odpadlo, když jsem to pc prvně rozebral a složil :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: viděl jsem ho nedávno v kině a za mě nářez, Ridley nezklamal... The Last Duel byl film vyloženě pro mě
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Close Enough

Poslední souboj (2021) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/749685-posledni-souboj/prehled/

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak toho Ridleyho doporucuju tuhle kolegovi Phow, kterej onehda hledal "souls like" filmy.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: ten čas je u mě těžce vybojovanej... dospěl jsem do stavu, kdy to pouštim DS3 ráno předtim než se probudí zbytek rodiny, protože pak už na to neni klid... a pak na chvíli, když jde zbytek rodiny spát - problém je, že vstávaj čim dál dřív a choděj spát čim dál pozdějš, brzy se ze mě stane asi netopýr :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jo panove, o vikendu jsem kouknul na Ridleyho Poslední souboj, pak jsem docetl ctyrku Berserk mangy, kdy jsem si k tomu poslechl kompilovanej soundtrack ke cteni, kde byla jako druha skladba pianovka od Gwyna, tak jsem se hodne, ale hodne musel krotit, abych diky tomu spinavymu stredoveku nerozjel DS3, protoze jsem se zarekl, ze vzdycky dohraju jednu konkretni hru a nebudu preskakovat z jedny na druhou, tak musim sfouknout Lost Judgment a pak hura do DS3. Kdyz se From Soft zakousne, tak nepusti.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: vis jak, bud si ho musis umet udelat nebo musis byt mistr prokrastinace
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Přítelé, závidím vám vás čas :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: já jedu znova DS3 sólo... včera jsem dorazil do Irithyllu, takže do Vánoc to mam dohraný, pak si ještě prosvištim Sekiro NG+, tam jsem někde v půlce, takže nemůžu říct, že bych neměl do ER co dělat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    80
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ježiš snad je to fake :D Já už nechci nic dokud to nevyleze. Jasně nehraj to a počkej si.... to nejde!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na PC s tím nevylezou... to zase hacknout a za pár dní to bude na skidrow... a my se toho přejíme a po plné hře neštěkneme jak za časů dema Bran Skeldalu .)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja na nej spoleham.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tím PC si ale nejsem moc jistej...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    If the rumors are true...
    - new Elden Ring trailer during game awards on the 9th
    - From Software will announce an open beta for December 10th-12th for ALL SYSTEMS.
    - the open beta will be held in a different zone... “Academy of Raya Lucaria”

JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: Hmmm, v pohodě to se nedá nic dělat.

Je tu někdo? PS verze, potřebuji u Setha useknout ocas. A on ten dement se mi pořád natáčí čelem a já se nejsem schopen dostat k ocasu a to se tam s ním honim i pět minut, než chcipnu. A nebo mi ho můžete věnovat, stejně to nikdo nemůžete používat, protože nemáte kouzla :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam