• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    pro PSkáře : v rámci PS+ je aktuálně Mortal Shell zdarma! Konec hlášení, tvl, já se k těm hrám, co mám koupený do zásoby prostě nedostanu...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dark Souls oslavila 10 let. Její nástup zastínil Skyrim
    https://www.zing.cz/specialy/96323390/dark-souls-oslavila-10-let-skyrim/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Vim, že Randomizer runů je na netu dost, ale tohle je celkem sranda :)
    DS1 Enemy/Item Randomizer 12/1/21 (Pt. 1)
    https://www.youtube.com/watch?v=yesGYlRoZN8
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Uz aby to vyslo!!
    TERZ
    TERZ --- ---
    RIVEEK: Ok, chtěl sem bejt tajemnej... Sejmi hafa nasaď prsten a skoč ze schodů, jinak to nedohraješ :-)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TERZ: hmm... tak teď úplně nevím, na čem jsem - co je nejhorší zločin? Mám nějak zabít firekeeperku?
    TERZ
    TERZ --- ---
    RIVEEK: Můžeš najít Artoriase, nemusíš hledat Artoriase, potřebuješ prstýnek kterej ti padne po tom co spácháš ten nejhorší zločin.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    zdárek, já bych rád požádal o radu : prošel jsem zatopené New Londo Ruins, vypustil jsem vodu, prošel lokací, kde byli dark wraithti a takový velký černý slimáci a teď jsem za mlhou ve věži, které po obvodu vede točité schodiště hluboko dolů co končí useklé ve tmě. Někdo tam nechal nápisy "good luck" a "try hope." Nějak se mi tam moc nechce naslepo skákat a zkoušet o co jde. Není to doufám cesta do Abbysu, jak mi na střeše říkalo nějaký NPC, že bych měl nejdřív najít Artoriase..?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dark Souls Except its Incredibly Cursed [Epilepsy Warning]
    https://www.youtube.com/watch?v=bMvIAQM9wrs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: mi přijde strašně úsměvný, jaký maj na herní firmy hráči dneska nároky... ty lidi neskutečně dřou na hranici svejch i technologickejch možností, vydávaj hry na x platforem, všechno musí bejt odladěný v den vydání, vypadat skvěle vizuálně a šlapat na 60 fps bez propadů a když to tak neni, tak hráči akorát remcaj, jak to pro ně neni dost dobrý... nevim no, já patřim spíš k tý skupině, která ocení nějakej rukopis, estetiku, emoci, než to, kolik má fantasy kůň animací nebo kolik má textura šutru megapixelů... a o to víc, že po víc jak dvaceti letech na pozici 2D grafika přecházim částečně na 3D a uvědomuju si, co tyhle společnosti při tvorbě takovejch komplexních věcí asi řešej... kor v době, kdy vycházej takový kvanta přehypovanejch sraček, jsem fakt vděčnej za Elden Ring, a to i kdyby kůň kulhal a byl na jedno voko slepej :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: cili ani ps5…
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: ten mount musel vzejit ze slusne party. Je to pekne. Trochu mi tam vadi ten imba božský strom. Vizualizaci te krajiny dela takovou neuveritelnou ale jkinak proc ne. Kolizni model je na pikacu porad uz od jednicky ale hlavne ze bude co hrat :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Kloister, otec kočičích lidí
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: chyběj tam chemtrails, turisti a stánky s pivem
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Po takovejhle rocket jumpech se nediv. Klouby v prdeli :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: jako jo, je to krásné... ale je to strašně mrtvé... i ten "kůň" jak je jednu dobu uplně nehybný... to nezachrání ani 60fps .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Vzpomněl jsem si na jeden starej fan art...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam