• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: CupHead mam, dostal jsem se přes mrkev a upíra někam do lesa a tam na konci v tý skákačce vždycky chyba... nakonec jsem nainstaloval nějakej easy mod z Nexusu a stejně odložil, jsem na tohle už asi starej, nemam na to dostatečně pohotový reakce :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: to je první krok. Přiznat si to. :)) Ja takhle odložil Mortal Shell
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    No kdyz sme u tech souls like.. koupil jsem ve sleve cuphead. Vedel sem ze je to tezky ( kdyz to vyslo tak to hrali vsichni od Lobose po Squakilla.. ). Ale proste to je tak zkurvene tezky ze nejsem schopnej se dostat z prvni obrazovky prvniho "runu". Mrzi me to o to vic ze ten vizual, pribeh a humor je tak skvelej.. achjo :-( zda se ze opice v sekyro a cuphead s mugheadem je nad moje sily...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    huraaa :)))

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem asi po dvou letech v Ashes of Ariandel DLC a to je prostě skvost...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    70
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja mam ve Skyrymu nahrano 1,5h.. Jen v DS2 neco prez 70h...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    VITEKK: prvni hodinka s isshin sword saintem..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Cinematic Trailer | Game Awards 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=T6EcJ6Sv5Ns
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takze nic? zadnej beta free weekend s elden ring?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAZARIUS: v DS musíš s GS taky často spouštět attack pocitově o trochu dřív, hlavně u potvor s přískokama, aby skočily do už rozjetýho výpadu
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    RIVEEK: včera vyzkoušeno. Měl jsem na to asi hodinku. Zatím je mě to nutí hrát snad ještě pomaleji a opatrněji než DS1. Enemy placement i přes zatím vcelku malou různorodost nepřátel to dělá docela těžký. Ale i přes určitej low budget feel, je máchání mečem dost uspokojující. Jen mi zas nějak nesedí timing - jakoby tam byl větší imput lag - a nebo to prostě dělám všechno až moc pozdě :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    :)

Demo released for the “Dark Souls meets Tetris” roguelike game, Loot River
    https://www.dsogaming.com/news/demo-released-for-the-dark-souls-meets-tetris-roguelike-game-loot-river/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK:
    Transforming Skyrim into Dark Souls (Every Dark Souls Mod for Skyrim)
    https://youtu.be/5imGH9BowSM
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tvl, chlapi, jak prazny slamy? Ja mam prave pripravenej ten Skyrim, ze si ho konecne zahraju, protoze jsem na nej za celou dobu ani nehrabnul...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Dark Souls je mlácení slámy.. a Skyrim je mlácení prázdný slámy :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak já to mám někde v krabici. Ale jak se ukázalo, je to na mě až moc RPG a open-world
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: měl jsem tenkrát ve Skyrimu asi 30 hodin, nejlepší hra na světě, a píše mi kámoš - znáš Dark Souls? To je prej tak těžký, že se to skoro nedá dohrát... koukam na Steam, kupuju a Skyrim jsem od tý doby nezapnul... :D a to jsem si ho tenkrrát kupoval se všema DLC
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Hmm, to je pravda. Tou dobou jsem dělal v game retailu. Po Dark Souls nikdo ani neštěkl. Jenom "To je ta hra, co je tak těžká?". Skyrim nám mizel pod rukama..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam