• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TOMMY_: Ti nic nemáš parryovat....ani ten terror te nemá zasáhnout.....držíš button pro běh a běháš kolem ní v kruhu udržujíc stejnou vzdálenost...furt dokola jako magor.....v jejich utocích je okno kdy stihneš přiběhnout, seknout a zase zdrhnout....a takhle jí postupně upižláváš...ale ok.... jednou vstaneš a dáš jí napoprvý.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    _KOFILA_: jj on semtam nekdo neco koupi Loni nekdo jednu vzal :DD vis jak sberatelska hodnota, nikam to nespecha. Factory sealed to tu muze smrdet do duchodu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: No hlavně si to anime pust, jestli jsi to ještě neudělal.

Guts vs Zodd
    https://youtu.be/kyilBGDgfMA
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: dik!
    btw: koupil jsem teď pod strom mladýmu komiks SIEGFRIED (2021) od Alex Alice, kterej vychází z opery Richarda Wagnera Prsten Niebulungův, z kterýho částečně vycházel Tolkien, z kterýho pak vycházeli následně všichni, docela se těšim, až si to taky prolítnu
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: to si pamatuju kdyz jsi to kupoval… to uz neudas ;) to neni dark souls… to neni ten esprit v tom…
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A závěrečný titulky. Mám pro tenhle song slabost.

Berserk soundtrack - Silver Fins - Waiting So Long (full song)
    https://youtu.be/70GD2SBCq64
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Theme z Berserka

Berserk Opening HD
    https://youtu.be/ocQ6PDiP014
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ... a sem tam EMPEROR :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Nějaký asociace na DS v rockový hudbě?
    U mě PARADISE LOST (Icon, Gothic, Draconian Times), KATATONIA (Night is the New Day, The Great Cold Distance), OPETH (Damnation).... hledam podobný věci....
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: vždycky je vtipný koukat na globální achievementy u FS her.. jak jde ta křivka ke konci rapidně dolu :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    FRIZER: Ja videl vsechny tutorialy a cetl rady ale proste ne a ne.. dostsnu se do druhy faze.. ale ten terror proste nedam. Bud nestihnu utect a nebo jedu umbrellu ale na tu mi dojdou "naboje" a nebo jich mam kvuli firecrackerum ( nebo flames ) malo, a bojim se a pak je konec. Paryrovat druhou fazi ( dva utoky swajpy a pak ten co jde primo zhora ) nedokazu. Bohuzel. Teoreticky vim jak ale stack veci pohybu a uskoku co musim udelat za sebou presne je uz na me moc velkej
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mam teď do konce roku dovolenou, tak proletim konec DS3, pak Sekiro NG+ (tam jsem někde v půlce), dojedu konečně Ashen DLC, Shattered a pokud zbude čas, tak Nioh 1, ale tam dostávám celkem dost přes držku... a pak už... "Return to your World, Tarnished!!!!"
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Opice v sekyru jde cheesnout, prostě běhat dokola a udržovat vzdálenost a jakmile skočí na zem a svihne tak priskocit a jebnoit a zase zdrhat...za par minut je ko...to já se zásek u true monka
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: Btw Mortal Shell má sestupnou křivku obtížnosti. Nejhorší byla imho první hodina, ale pak jak si odemknes rychlejsi postavu Tiel: Acolyte, tak tím proletis.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Dancera na NG jsem šel ve dvou, ale teď jsem ho dal už sám na druhej pokus, už z toho nejsem po letech tak ve stresu :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jinak ted hraju ds3 od znova a poprvy na kompu a prekvapuje me kolik tam je lidi! Na xboxu jsem si musel koupit predplatny na multiplayer a pak se modlit :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jasne no, ja dal dost bosu jen se sumonem - ne sam. Tolik to neprozivam, to bych se tenkrat nedostal snad ani prez dancera kdyz jsem zacinal. A prez friedu asi taky ne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Midir? Já solo taky ne, volal jsem si summona. Brzy tam budu a počítám, že to bude zas na mulťák.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jak se jmenuje ten optional drak na konci druhyho datadisku ds3? ( dlooouho sem nehral ).. toho jsem nikdy nedal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam