• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Opice v sekyru jde cheesnout, prostě běhat dokola a udržovat vzdálenost a jakmile skočí na zem a svihne tak priskocit a jebnoit a zase zdrhat...za par minut je ko...to já se zásek u true monka
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: Btw Mortal Shell má sestupnou křivku obtížnosti. Nejhorší byla imho první hodina, ale pak jak si odemknes rychlejsi postavu Tiel: Acolyte, tak tím proletis.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Dancera na NG jsem šel ve dvou, ale teď jsem ho dal už sám na druhej pokus, už z toho nejsem po letech tak ve stresu :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jinak ted hraju ds3 od znova a poprvy na kompu a prekvapuje me kolik tam je lidi! Na xboxu jsem si musel koupit predplatny na multiplayer a pak se modlit :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jasne no, ja dal dost bosu jen se sumonem - ne sam. Tolik to neprozivam, to bych se tenkrat nedostal snad ani prez dancera kdyz jsem zacinal. A prez friedu asi taky ne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: Midir? Já solo taky ne, volal jsem si summona. Brzy tam budu a počítám, že to bude zas na mulťák.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jak se jmenuje ten optional drak na konci druhyho datadisku ds3? ( dlooouho sem nehral ).. toho jsem nikdy nedal.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: (ať nejsem OT tak místo cupheads jsem koupil za 50% DLC pro DS3 a Bloodborne, tak to mám vsechno konečně komplet)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: jak teď jedu DS3 NG+, tak je to jak na steroidech, levelování je strašně rychlý, čekal jsem, že to bude zpomalovat, ale mam stříbrnej hadí prsten +3 a Shield of Want a nevim, co se soulama... a to by se to dalo ještě stackovat se Symbol of Avarice... jediný lehký záseky Sister Friede, Princ Lothric a teď mě čeká Nameless King
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: No jasne vlastne to je jen tezka kundovina.. takova contra 2.0.. a mas pravdu, soul vlastne jsou o ty learning curve a ne o tom "je to tezky"..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: dneska je problem ze vsechno co je tezke jako prase je dle review Soulslike :D To by v 90´s bylo temer vsechno
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: hlavně Cuphead NENI soulslike, je to prostě jen skákačka těžká jak prase, vlastně to sem moc nepatří
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Tak jasne, ja ji mam taky na vsech platformach ( jako 1 a 3 ).. jen PS5 mam relativne nove.. tak jsem to koupil az ted :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Elden je klasika souls. Kdyz to nejde vylevlis, nalootujes gear. Tam se da s obtiznosti pracovat. Ale sekyro proste musis na-ryt-mu-so-vat a stejne tak asi ten cuphead. DS se da hrat bez parry, v havlozo zbroji treba :)) navic ten svet v elden ringu bude fakt giga.. takze se nebojim ze by neslo si vzdycky najit vhodnou lokaci a davkovat si to postupne :))

Po zkusenosti z prvniho dne prodeje cyberpunku uz nepredobkednam a ani nekoupim do prvniho patche a nebo pockam na reviews :)

Ale tesim se strasne teda :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "While in stance, use normal attack to cast Sacred Lothric Light, and strong attack to cast Flame of Lorian."
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: amatére :D ja DS2 koupil celkem 15x :)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOMMY_: Dneska jsem na Cuphead malem znovu klikl ve slevach a pak jsem si řekl neblbni, odrazovali te od toho už 3x, tak nepokousej osud. No odolal jsem. Znovu.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: DS2 jsem ted za 130 kc koupil na ps storu :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: no ja jsem zvedavy jak budu trpet u EldenRingu. Vcera jsem delal preorder
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Malem bych zapomnel kdyz jsou ty Vanoce, ze tu mam stale na prodej 3ks Dark Souls 2 sberatelske edice (PS3 s figurou) + jednu japonskou k truhle s miniaturami zbrani ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam