• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    OTAKAR: doresime v poste, dik ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: začal jsem GRIME at trochu mi zpracováním připomíná The Swapper (to neni soulsovka, ale bavilo mě to hodně).
    The Swapper on Steam
    https://store.steampowered.com/app/231160/The_Swapper/
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nezbavujete se nekdo Demon´s Souls na ps5 ?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Blasphemous se mi libil vizualne ale nejsem schopnej to uhopsat :D
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja jsem trochu magor :( Vetsina toho co jsi psal ma minimalne jeden skoro neudelately achivement, takze to neni pro me. Toho Ashen je mi obzvlast lito ... Ano, jsem magor vim to a je mi tak dobre
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: z 2D mam Salt & Sanctuary, Death's Gambit, Hollow Knight, Blasphemous, ale vždycky mě to tak kolem půlky začlo nudit... nějam mi tam ten třetí rozměr prostě chybí... Ashen jsi hrál?
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: mas to diky me odbugovany :) nefungoval jim jeden achievement, tak jsem resil betatesting patchu s vyvojovym tymem :) poprve co se mi neco takoveho stalo

me Grime tak navnadil, ze jsem od te doby se vsemi achivementy dojel jeste tohle vsechno. a vsechno je to super

SALT AND SANCTUARY Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=jE7jrmKraZs

ENDER LILIES Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=i2O6YbhDVsQ

Vigil: The Longest Night Launch Date Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=2L1v90jNM9M
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: perfekt. kolega dva tydny zpatky vicemene omylem zabil Solaira v Anor Londo, kdyz po nem vystartoval lidskej invader, tak mu od ty doby v kanclu vyznamne ukazuju na hrnek, aby si uvedomil, co napachal :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: právě jsem koupil GRIME, abych měl do konce února co na práci
    NAGASAWA: od Vánoc pijem kafe ze stejnýho hrnku :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: A pak u kostrlivcu ta magicka savle, s tou se to taky da pekne rubat.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: Aha.. tak to jsem nepochopil.. v demonech ta kvalita - vzdy a vsude! Nebo se da docela pekne hrat s demonbrantem, ale to se chce mit dost na pozoru a drzet si tendenci. .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: pozor, on jde Demons Souls :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    JOPS: No hlavne, a to se myslim shodneme, se chleba zacne lamat v Sens fun house a v Anal rodeo. Respektive u super mario smash bros. Do ty doby je to celkem jedno.. a pak je na case to zacit hrat od znova a uz poradne, jak ti to sedi. :-D
    JOPS
    JOPS --- ---
    VITEKK: u STR je trochu jedna nevyhoda

kdyz jedes silu, tak jedes silu, najdes si zbran, co ti zveda damage zbrane na silu (idealni si najit zbran, co umi STR S nebo A)
    to co pise TOMMY, tak je fajn v dalsich pruchodech, ale prvnim pruchodem proste nedas 40/40 STR/DEX (nebo i das, ale zase pokud jsi v tom novacek, tak musis nakrmit i zdravi a staminu a nosnost)

Zatimco, kdyz jedes kouzelnika, tak zvedas inteligenci a attunements (myslim, ze to v DeS je taky. To ti otevira pocet slotu, do kterych davas kouzla, takze na zacatku muzes nosit treba dve kouzla a pak v pozdejsich fazich hry treba 10 kouzel)
    A sem tam to nacpes do zdravi a jsi vysmatej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VITEKK: videl jsi nekdy magicky build? :)

kouzelnik bych rekl, ze je nejvic easy. Dodrzujes si dostatecny odstup, damage to miva jako krava, kdyz vetsinu dusi budes cpat do Inteligence. A vetsinu bossu budes mit za minutu hotovou.

Ale nesmis se nechat moc trefovat no :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VITEKK: Zaklad toho buildu je mas vysoky skalovani se silou a dexteritoz.. ( tusim longsword C a C) takze se ti rovnomerne zvysuje dmg s posilovanim obou skillu - coz na zacatku je dost OP. Pak prvni levely davas jako nic.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VITEKK: Je samozrejme nejlepsi mit obe tyhle staty co nejvis, ale 40 je tusim softcap ( nejvetsi pomer cena/vykon ). Hardcap je tusim 50-60? Googli si quality build na extralifu atp.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    TOMMY_: a jeste mi rekni buildy maj vzdycky tyhle stropy: 40dex/40str ale predpokladam ze to znamena ze mas k tomu tak nejak co mozna rovnomerne smerovat a do toho sem tam neco soupnes do vitality a END?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    TOMMY_: V DS1 bez infuse +15
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VITEKK: Refined Longsword a quality build - 40dex 40str
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam