• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Miyazaki: Elden Ring nebude lehčí, dokončí ho ale více hráčů + nová videa z hraní - novinka na konzolista.cz
    https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=miyazaki-elden-ring-nebude-lehci-dokonci-ho-ale-vice-hracu-nova-videa-z-hrani-emvh
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    An interview with FromSoftware’s Hidetaka Miyazaki – PlayStation.Blog
    https://blog.playstation.com/2022/01/28/an-interview-with-fromsoftwares-hidetaka-miyazki/
    JOPS
    JOPS --- ---
    my, co chodime pesky, kone nepotrebujeme :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj no uz se tesim, jak budu šukat na mape v Elden Ringu oujeeee.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: vid. clovek si pak lip "zašuka" :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: maximálně tak Potka :)) Vsechny dily jsem hral v Polstine.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: nebude Klepna? :(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jestli bude mozny dat koni jmeno, tak to bude jasnej Shotaro / Kaneda.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    27
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)

HAVANA
    HAVANA --- ---
    KOZLIKK: pff..30h je jenom farmeni v knihovne aby te amygdala nesudnala na prvni ranu :D
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Moje první DS byla trojka. Pamatuju si, že jsem se zaseknul u Twin Princes a měl kolem 60h. Druhý run už byl tuším 30h po Soul of Cinder a před DLC - nakonec dohromady něco nad 40h
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: já se v DS řídím pravidlem "spěchej pomalu" :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    FRIZER: nestihl jsem. Chtel jsem figurky a helmu ale pozde. Kdyz jsem na stranky vlezl tak tam byla posledni na ps4 a nez jsem to vyplnil tak byla pryc. No nic, budu si tu hlasit rytire z DS2 zatim
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Stream tedy! :)
    Mě už ten hype nějak přešel. Uvidíme časem :)
    VON_GILOTINE: Pokud do toho půjdu, tak PC
    TERZ: Posledně, když jsem se vrátil k Dark Souls 1 (nějak mi zahaproval HW, ale laptop s i5, 16GB RAM a Iris 820 to pod Linuxem dalo, tak jsem to měl v klídku pianko taky tak na 30h (reálně o pár míň, občas jsem odbíhal).
    Mno, a pak se podíváš na YT a tam Cata 1:20 WR :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Ty nepořizuješ tentokrát alespon 6 ultra hyper collector edicí, půlka JP, půlka EU?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já to koupim jednou na PC a jednou na Xbox. Doufam ze ty klauni v Alze uznaji preorder ikdyz to nemam zaplaceny. Nejak se mi nechtelo jim posilat penize 2mesice predem
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: Tak já to chtěl na ps5, ale nějak mi nevyšla, tak taky na pc a časem i na ps5 až bude :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: já mam ER na Steamu
    JOPS: já mam v tomhle trošku problém - v sobotu 26. chce mít kapela první koncert a manželka chce jet první tejden v březnu na dovolenou... ale myslim, že kapela to bez kytaristy zvládne a žena si ode mě taky potřebuje trochu odfrknout :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    Uvadenejch 30h je krasnej cas, to bude realne tak 50-60 s troškou trápení a prvotnim exploringem. Dalsich 30 na platno a po stovce ta hra teprve začne!
    Už se reálně nemůžu dočkat, potřebuju ten You Died screen!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam